Mobile menu
Zadnja utakmica prvog dijela sezone: Hajduk danas od 17.30 sati gostuje u Koprivnici!

Zadnja utakmica prvog dijela sezone: Hajduk danas od 17.30 sati gostuje u Koprivnici!

 
12/11/2022 - 06:32 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 2:2 (Koprivnica, 12/11/2022)"

U posljednjoj službenoj utakmici prvog dijela sezone nogometaši Hajduka danas od 17.30 sati u okviru 17. kola SuperSport HNL igraju protiv Slaven Belupa u Koprivnici. 

 Situacija u momčadi je dobra, najbitnije je da smo u ovom ritmu kojeg smo imali u proteklom periodu prošli bez ozljeda. Priprema za svaku utakmicu je slična kada si u Hajduku. Svaka utakmica je finale, svaka je ista. Kolega Zekić je napravio fenomenalan posao. Slaven je na četvrtom mjestu, oni su ti o kojima bi se trebalo pričati. Svaka utakmica ima svoju priču, nosi drugačiji kontekst. Ne obazirem se na tradiciju, bitno je da se pokušamo nametnuti od prve minute i da smo spremni slijediti plan - najavio je Hajdukov trener Mislav Karoglan ovaj dvoboj na konferenciji za medije održanoj u petak na Poljudu. 

Bijeli su se u utorak pobjedom protiv Mladosti iz Ždralova plasirali u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. U Bjelovaru je Hajduk svladao domaćina rezultatom 2:0. Prethodno je momčad trenera Karolgana prošlog vikenda u prvenstvenom dvoboju na Poljudu svladao Osijek rezultatom 3:1.

Slaven Belupo zadnji susret odigrao je prošlog vikenda kada su u prvenstvenom susretu na domaćem terenu odigrali 0:0 s Lokomotivom. Hajduk se trenutno nalazi na drugom mjestu prvenstvene tablice s osvojena 34 boda u 16 odigranih kola, a Slaven Belupo je na četvrtoj poziciji s osvojenih 25 bodova. 

Trener Karoglan i dalje ne može računati na nekoliko ozlijeđenih igrača, dok trener Slaven Belupa Zoran Zekić sigurno neće u kadru imati Marija Marinu koji ima tri žuta kartona. 

U prvom ogledu ove dvije momčadi u aktualnoj sezoni, odigranom 5. rujna na Poljudu, Hajduk je slavio rezultatom 5:1. Dva gola za Bijele tada je postigao Nikola Kalinić, a po jedan put u strijelce su se upisali Jan Mlakar, David Čolina i Jani Atanasov

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina, pomagat će mu Anto Marić i Dario Kolarević, a četvrti sudac je Ante Čuljak. Svi iz Zagreba. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca Marjan Tomas iz Vladislavaca. 

12/11/2022 - 06:32 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr