Mobile menu
Zabava za sve generacije: Hajdučka Fan zona na Poljudu

Zabava za sve generacije: Hajdučka Fan zona na Poljudu

 
20/8/2022 - 09:14 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr

Uoči utakmice 6. Kola SuperSport HNL 21. kolovoza protiv Lokomotive u 18:30 sati te u 18:00 sati ususret drugoj utakmici Play-offa UEFA Konferencijske lige koju Hajduk 25. kolovoza s Villarrealom na velikom platou ispred istočne tribine biti će aktivirana “HAJDUČKA FAN ZONA”.

Cilj "Fan zone" je omogućiti svim našim vjernim navijačima potpuno novo iskustvo i doživljaj samih utakmica zbog čega smo pripremili bogati sadržaj za djecu u zabavnom parku te pojačanu ponudu hrane i pića. Za podizanje atmosfere i zagrijavanje za utakmice bit će zadužen resident DJ. U zabavnom parku za djecu I najmlađe organizirane nagradne igre u kojima će naši najmlađi pokušati osvojiti vrijedne nagrade koje će im dodijeliti  naš dragi Rico.

U programu koji smo pripremili moći će uživati sve generacije naših navijača, a u budućnosti ćemo isti nadopunjavati novitetima o čemu ćemo Vas redovito obavještavati uoči domaćih utakmica.

Na plato ispred istočne tribine, u okviru "Fan zone" postavljene su četiri kućice, jedna "Fan shop kućica" na kojoj možete pronaći službene artikle HNK Hajduk te tri ugostiteljske od kojih je jedna namijenjena djeci i najmlađima.

Vidimo se na Poljudu!

20/8/2022 - 09:14 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr