Mobile menu
Za sve navijače Hajduka u četvrtak se otvara fan zona na splitskoj Rivi

Za sve navijače Hajduka u četvrtak se otvara fan zona na splitskoj Rivi

 
23/5/2022 - 17:05 sati
Ostale vijesti

Zbog iznimnog interesa navijača za utakmicu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa HNK Hajduk odlučio je u suradnji sa svojim partnerima i sponzorima, Radio Dalmacijom, Karlovačkim i SuperSportom, organizirati fan zonu za navijače koja će u četvrtak biti smještena na splitskoj Rivi. 

Sportsko-zabavna manifestacija pod nazivom "Ja ne mogu drugo nego da ga volin..." započinje u četvrtak u 11 sati te ovim putem pozivamo sve navijače da se dođu zabaviti uz bogat sadržaj u koji su uključeni glazbeni izvođači, gosti iznenađenja, ugostiteljska ponuda, zabavni park, atraktivni pokloni i nagrade koje možete osvojiti sudjelovanjem u programu koji smo pripremili. 

Utakmica Rijeka - Hajduk počinje u 19 sati, a za sve one koji nisu uspjeli doći do ulaznice za finale Hrvatskog kupa, organizirano je zajedničko gledanje na velikom LED ekranu koji će biti postavljen na dnu Rive. 

Najmlađe će svojim dolaskom uveseliti i naša službena maskota Rico koja će se družiti s djecom od 11 do 13 te od 16 do 18.30 sati. 

Pridružite nam se na Rivi, uživajte u spektaklu i bodrite Hajduk u finalu Hrvatskog nogometnog kupa. 

Ja ne mogu drugo nego da ga volin...

23/5/2022 - 17:05 sati
Ostale vijesti