Mobile menu
Za bolji svit - Hajduk Split: U srijedu predstavljamo novi treći dres!

Za bolji svit - Hajduk Split: U srijedu predstavljamo novi treći dres!

 
20/6/2023 - 13:13 sati
Klub

HNK Hajduk u srijedu, 21. lipnja, s ponosom predstavlja novi treći dres na platou ispred HVK Gusar u Spinutu. Program će trajati od 17 do 23 sata, a za sve posjetitelje pripremili smo niz aktivnosti u sjajnom ambijentu uz hajdučku atmosferu. 

Nova garnitura dresa simbolizira našu predanost tehnološkoj inovaciji, stilu i ekološkoj odgovornosti. U skladu s Hajdukovim dugogodišnjim angažmanom u promicanju ekološke svijesti, eko kampanja "Za bolji svit Hajduk Split" ima za cilj naglasiti važnost očuvanja okoliša i promicanje održivosti. Novi treći dres predstavlja simbol te ekološke svijesti, simbolizirajući snagu i predanost Hajduka u stvaranju boljeg i ekološki održivog svijeta.

Jedinstvena karakteristika ovog dresa je njegova izrada od 100% reciklirane plastike, certificirane prema "Global Recycled Standard". Za izradu samo jednog dresa koristi se čak 13 plastičnih boca od 0,5 litara, čime se pridonosi smanjenju otpada i zaštiti prirode. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine koja prati koncept "body mapping", osiguravajući udobnost i optimalno prozračivanje. Perforacije na određenim područjima dresa stvaraju poseban vizualni efekt i istovremeno omogućuju bolje ventiliranje tijekom intenzivnih sportskih aktivnosti.

U okviru promocije dresa treće garniture dresa organizirali smo niz ekoloških i zabavnih aktivnosti:

- Od 17 do 19 sati održat će se akcija čišćenja podmorja u suradnji s našim partnerom - udrugom Sveučilišnog odjela za studije mora "Oceanus". U akciji čišćenja podmorju u Spinutu sudjelovat će otprilike 70 ronioca, a ovo je prilika svima ostalima da se priključe i sudjeluju u očuvanju morskog okoliša.

- Od 18 do 20 sati na igralištu pored platoa četiri ekipe sudjelovat će na turniru "Za bolji svit - Hajduk Split". Uz ekipu Prgava familija sudjelovat će naši gosti, ekipe Toyota, Split Stars i HVK Gusar. 

- Od 17 do 20 sati za naše najmlađe organizirana je eko radionica o važnosti brige za okoliša osmišljena kroz igru i kreativne aktivnosti. U 19 sati Produkcija Z pripremila je dječju predstavu "Keko eko".

- Od 17 do 23, odnosno tijekom trajanja cijelog programa okupljene će zabavljati DJ, a djecu će zabavljati Studio talent "M". 

- Novi dres u posebnom dijelu programa predstavit će naši prvotimci Josip Elez, Zvonimir Šarlija, Dario Melnjak, Roko Brajković te igračice ŽNK Hajduk Ana Bakalar i Anja Prskalo.

Osim svega navedenog na platou ispred Gusara bit će izložen najnoviji 100% električni Toyota SUV bZ4X, dok će Grad Split predstaviti GIS Solarnu mapu Grada Splita s kojom je moguće na jednostavan način napraviti informativni izračun osnovnih parametara postavljanja sunčane elektrane kao što su snage, površine krova, izvedivosti i isplativosti za odabranu zgradu, privatnu kuću ili poslovni prostor. Svi posjetitelji će na licu mjesta moću dobiti sve informacije vezane za postavljanje solarnih panela na njihov objekt.

HNK Hajduk Split poziva sve navijače, ljubitelje sporta i prirode da se pridruže ovoj posebnoj inicijativi i podrže Eko kampanju "Za bolji svit Hajduk Split", te budu dio predstavljanja novog trećeg dresa na platou ispred HVK Gusar u Spinutu i zajedno stvarajmo bolji i održiviji svijet.

Veselimo se vašem dolasku! Za bolji svit - Hajduk Split!

20/6/2023 - 13:13 sati
Klub