Mobile menu
Yo-Yo testiranja: Ne moraš biti brži, ali izdrži!

Yo-Yo testiranja: Ne moraš biti brži, ali izdrži!

 
7/1/2020 - 14:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2020."
Yo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testoviYo-Yo testovi
Yo-Yo testovi

Lijep i sunčan dan dočekao je jutros hajdukovce na Poljudu koji su u prijepodnevnim satima napravili prvi od dva današnja predviđena treninga. Bijeli su pod vodstvom kondicijskih trenera Tonija Modrića i Šime Veršića odradili ''Yo-Yo'' testove za procjenu aerobne izdržljivosti u svrhu dobivanja podataka o trenutnom stanju igrača na početku priprema. 

Sve s ciljem oblikovanja priprema i individualne prilagodbe opterećenja igrača u nastavku trenažnog procesa pripremnog dijela uoči puta u turski Belek. Najbolje rezultate jutrošnjeg ''Yo-Yo'' testova postigli su Stanko Jurić, Bassel Jradi, Ivan Dolček i Ivan Delić.

Nužno je napraviti kontrolna testiranja za što bolje planiranje budućih treninga, a na taj način stručni stožer na čelu s trenerom Igorom Tudorom dobije što jasniju sliku svakog od igrača odmah na početku priprema.



7/1/2020 - 14:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr