Mobile menu
Vučević: Već su vidljivi prvi rezultati!

Vučević: Već su vidljivi prvi rezultati!

 
7/10/2009 - 11:38 sati
Akademija

Šef Hajdukove omladinske škole Goran Vučević iznimno je zadovoljan prvim uspjesima novog programa rada kojeg je predstavio na Poljudu preuzimanjem ove nove funkcije.

- Rad u omladinskoj školi je iznimno odgovoran i  zahtjevan, jasno je da je to temelj Hajduka. Prošla su prva dva mjeseca otkako radimo, vrlo zadovoljan sam jer u prijašnim godinama ipak nije bio programa rada koji je jednak bio za sve kategorije. Danas se u svim kategorijama radi po istom eleboratu, jednako trenira i jednako očekuje u igri. Isto tako, naglasak treba staviti i na rad Joška i Marina Vlašića koji su zaduženi za fizičku pripremu i koordinaciju pokreta naših igrača u svim uzrastima – kaže Vučević, koji očekuje da će podizanju kvalitete pridonijeti i činjenica da bi uskoro i pomoćno igralište s umjetnom travom trebalo dobiti reflektore.

- Reflektori bi nam bili spas i zlato, s njima bismo puno dobili, s obzirom da stiže noć, dan je sve kraći, kategorija je puno, a dnevnih termina sve manje. Bez reflektora ne bi moglo biti odrađeno sve planirano, pa ih očekuje što prije.

Jedna od Vučevićevih novina je i smanjenje natjecateljskog kadra, odnosno igrača koji konkuriraju za utakmice u svakoj od kategorija.

- Primjerice, u Ajaxovoj školi danas ima 14 natjecatelja po kategoriji. Selektiraju se samo najbolji, a tada se iz njih stvaraju oni koji će sutra biti za prvu momčad. Nije ni nama cilj gomilati igrače, maksimalno smo se koncentrirali na kvalitetu.

Hajdukove juniore i kadete u nedjelju u 14 i 16 sati na Poljudu očekuju prvenstveni susreti sa Zagrebom. Jasno je da juniori i kadeti imaju najveću pažnju...

- Liga je vrlo jaka, a iako je važno ostvarivati što bolje rezultate, prioritet je ipak stvaranje igrača – zaključio je prvi čovjek Hajdukove omladinske škole Goran Vučević.

7/10/2009 - 11:38 sati
Akademija