Mobile menu
Vučević: Presudit će glad za pobjedom!

Vučević: Presudit će glad za pobjedom!

 
30/11/2010 - 12:30 sati
Prva momčad
Vučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-aVučević uoči AEK-a
Vučević uoči AEK-a

Veliki dio posla u Europi već je napravljen zahvaljujući mojem prethodniku Stanku Poklepoviću i našim igračima. Već je ostvaren iznimno značajan uspjeh, a svaki idući pozitivni rezultat samo je bonus - kazao je u najavi dvoboja s AEK-om (srijeda, 19 sati) trener Hajduka Goran Vučević.

- Siguran sam da će naši igrači dati sve od sebe, zanima nas isključivo pobjeda, te ćemo njoj i težiti. AEK moramo respektirati, promijenili su trenera, baš kao i mi, igraju u drukčijem sustavu, imaju i oni svojih izgleda te će sve učiniti da nas pobijede. Iznimno su disciplinirani, igrat će na protunapade, stat će duboko, neće se lako otvoriti te će trebati biti strpljiv. No, utakmica ne traje 30 već 90 minuta, treba misliti i o tome... - upozorava Hajdukov trener, dodavši kako će na tijek susreta utjecati i vremenske (ne)prilike.

- Bit će teško igrati na željenoj razini, travnjak i vremenske prilike neće biti naklonjeni ni njima ni nama, a mislim da će presuditi glad za pobjedom, veći žar, želja, a ne kombinatorika. Nama odgovara ovaj mir koji vlada u pripremi utakmice, nema euforije, no niti ne sumnjam da će publika biti naš 12. igrač.

Vučević smatra kako je Hajduk - u prednosti...
- Naši individualci čine razliku, imamo ih nekoliko koji mogu presuditi. No, smatram da će bliži cilju biti onaj tko ne učini neku veću pogrešku. Bit će i nekih promjena u našoj momčadi, ali o imenima ne bih. Neka to ostane tajna. Optimist sam jer Zenit i Anderlecht doživljavam kao bolje momčadi od AEK-a - zaključio je Goran Vučević.




foto: Miro Gabela

30/11/2010 - 12:30 sati
Prva momčad