Mobile menu
Vučević: Presudila igra jedan na jedan

Vučević: Presudila igra jedan na jedan

 
20/3/2011 - 18:25 sati
Prva momčad
Pressica nakon MaksimiraPressica nakon MaksimiraPressica nakon MaksimiraPressica nakon MaksimiraPressica nakon MaksimiraPressica nakon Maksimira
Pressica nakon Maksimira

Što se nas tiče, prvenstvo je, praktički, odlučeno. Teško možemo i gore ali i dolje - kazao je dan nakon poraza u Maksimiru (2:0) trener Hajduka Goran Vučević.

- Još uvijek je rano govoriti o imenima, pričekat ćemo kraj sezone i u tom razdoblju dobro razmisliti na koga se možemo osloniti u pripremi iduće sezone, a na koga ne. Nećemo kukati ni plakati, čelnicima kluba ću iznijeti svoju viziju momčadi, a koliko ćemo biti u stanju angažirati nove igrače tek trebamo vidjeti - odgovorio je na novinarsko pitanje Vučević vrativši se nakratko i u maksimirski dvoboj.

- Dinamo je zasluženo pobijedio, imali su više prigoda. O suđenju ne bih... Domaći su bili konkretniji, bolji u igri jedan na jedan. Mislim da je tu bila i prevaga. Tko zna, da smo uspjeli izjednačiti kako bi izgledao daljnji tijek utakmice, no nismo, izgubili smo, moramo izvući pouke i krenuti dalje. Nakon ozljede Andrića i minusa od jednog zgoditka krenuli smo u nastavak ofenzivnije, nije nam ni remi odgovarao.

Hajdukovci su se jutros u 5:30 autobusom vratili na Poljud, ponedjeljak i utorak bit će im slobodni.
 

20/3/2011 - 18:25 sati
Prva momčad