Mobile menu

Vučević predstavljen

 
29/12/2010 - 11:34 sati
Klub

Neizvjesnosti, ako je neizvjesnosti uopće i bilo s obzirom da se u klubu razgovaralo samo s Vučevićem, o imenu trenera koji će na proljeće voditi Hajduka, više nema.

Novi, a na neki način i stari, trener je Goran Vučević! Ugovor s Vučevićem potpisan je na dvije i pol godine.

- Vučević je bio naš prvi a i jedini odabir. Zna se da mi u klubu inzistirano na vlastitim, hajdukovim, kadrovima kako igračkim tako i trenerskim. Danas u Hajduku igraju gotovo sve naša „dica“, naša želja je i da ih vodi domaći trener pa je Uprava logično predložila Gorana Vučevića koji najbolje poznaje stanje, situaciju a i pojedinačno svakog igrača. On se u svom radu do sada dokazao i kao najbolje riješenje predložili smo ga zajedno sa strukom Nadzornom odboru - rekao je predsjednik Uprave Josip Grbić.

Prvi čovjek Nadzornog odbora, predsjednik, prof. Petroslav Sapunar je objasnio jednoglasnu odluku NO:
- Članovi NO prihvatili su prijedlog Uprave. Smatramo da je Goran Vučević kvalitetan trener i osoba i uvjeren sam da će on opravdati naše povjerenje. I uvjeren sam, makar to ovisi o postignutim rezultatima, da će on biti naše trajnije riješenje.

- Struka je apsolutno bila za Vučevića, on je pravo riješenje i stručnjak za kojeg vjerujemo da će postići rezultate koje svi mi očekujemo - rekao je sportski direktor Ivica Kalinić.

- Zahvaljujem Upravi i NO na povjerenju. Časno i odgovorno obavljat ću ovaj delikatan posao,sa svim svojim suradnicima dat ću sve od sebe da na kraju svi budemo zadovoljni - istaknuo je trener Hajduka.

Novinare je uz predstavljanje novog trenera još posebno zanimalo jeli Vučević već odabrao suradnike i jeli sve definirano oko gostovanja Barcelone? Odgovor na oba pitanja je ukratko - nije.
Vučević će ovih dana predložiti svoj stožer, a u vezi gostovanja velike "Barce" na ljeto još će se dogovarati oko termina utakmice pa i cijene.
 

29/12/2010 - 11:34 sati
Klub