Mobile menu
Vučević: Pokazali smo da možemo i s velikima

Vučević: Pokazali smo da možemo i s velikima

 
5/11/2010 - 00:52 sati
Prva momčad

Pokušao je Goran Vučević na press konferenciji nakon utakmice objasniti zbog čega su Bijeli krenuli nešto slabije u dvoboj s Rusima...
- Zenit je iznimno kvalitetna momčad, a kad imate takvog suparnika, morate se osigurati obrambenom varijantom. To nas je učinilo nemoćnima prema naprijed. Trebali smo igrati na protunapade, no nije funkcioniralo... - priznao je Hajdukov trener.

- Nevjerojatnu lepezu igrača ima trener Spalletti, njegova momčad doista zaslužuje igrati Ligu prvaka. Bojali smo se katastrofalnog rezultata, na kraju se, vjerujem, nismo osramotili, te smo pokazali da možemo igrati i s velikima. Igrali su gosti iznimno kvalitetno, a mi smo bili dobri u drugom dijelu.

Upitan je Vučević i za "rupu" u središnjici, posebno se ona osjećala u prvom dijelu...

- Dogovorili smo se da ih čekamo pet metara ispred centra, no neki to nisu poštovali. Na širokom prostoru nismo imali nikakvih izgleda... Bilo je i pogrešaka u dodavanju, a razlog tome je snaga Zenita. Nije se bilo lako dodavati pored njih.

Do kraja su još dva kola, hoćete li ih vi odraditi? - upitali su novinari Vučevića.
- Remi AEK-a i Anderlechta nam odgovara, no treba biti realan i priznati kako je već plasman u Europsku ligu veliki rezultat za nas. Nadamo se, ali isto tako, ponavljam, treba biti realan... Što se mojeg ostanka tiće, ostajem pri svome... - zaključio je Vučević.

5/11/2010 - 00:52 sati
Prva momčad