Mobile menu
Vučević: Pobjeda važnija od kvalitete igre

Vučević: Pobjeda važnija od kvalitete igre

 
6/11/2010 - 10:02 sati
Prva momčad

Hajduk će u nedjelju od 16 sati protiv Zagreba odigrati četvrtu domaću utakmicu u samo 12 dana. Poraz od Zenita (2:3) i kalkulacije oko plasmana u europsko proljeće na trenutak su gurnute u drugi plan, imperativ je pobjeda protiv vrlo neugodnog supanika.

- Puno smo razgovarali, igrači su svjesni problema u kojem se nalazimo, ne igramo na željenoj razini... - kaže trener Bijelih Goran Vučević.

- Evidentno je da ne djelujemo fizički moćno, što je problem, pa je najvažnije osvježiti momčad, kako bismo protiv Zagreba uspjeli doći do toliko željenog cilja.

Imat će Vučević poteškoća oko sastavljanja momčadi. I dalje je bez Ahmada Sharbinija, Srđana Andrića i Marijana Buljata, a zdravstvenih problema imaju i Duje Čop, Ervin Bulku, Ivan Strinić i Mario Brkljača.

- Veliki problem nam je nedostatak napadača, imamo samo Vukušića... - upozorava Vučević ipak dodavši kako neće biti većih promjena.
- Trebalo bi neke stvari izmjeniti, no vremena nema. Čak nam ni kvaliteta igre u ovom trenutku nije prioritet. Sve je podređeno samo jednom cilju. Bodovi su najvažniji, u drugom je planu sve ostalo - zaključio je Hajdukov trener.

6/11/2010 - 10:02 sati
Prva momčad