Mobile menu
Vučević: Neću dozvoliti da uništavaju sve dobro što smo napravili

Vučević: Neću dozvoliti da uništavaju sve dobro što smo napravili

 
21/9/2015 - 11:52 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo 0:0 (Poljud, 19/9/2015)"

Svjestan sam da funkcija sportskog direktora Hajduka od mene traži da predstavljam klub na najbolji način, kako u sportskom smislu tako i po ponašanju. 

Zbog toga se ispričavam svima jer su neki moji postupci nakon utakmice Hajduka i Dinama na Poljudu bili neprimjereni.

Priznajem da sam kritizirao suce, a pogotovo glavnog suca Bruna Marića jer sam osjećao da smo pokradeni. Osim toga sudac Marić mi je na poluvremenu rekao da je vidio ruku ali da je nije sudio.

Reagirao sam u afektu, a nakupilo mi se puno toga jer već duže vrijeme radim u nenormalnim uvjetima, ali bez obzira na to svaki dan dajem svoj maksimum u želji da naš klub sutra bude što bolji.

Cilj mog rada u Hajduku je posložiti sportski dio kluba što će omogućiti da momčad napravi što bolji rezultat.

Utakmice protiv Dinama za mene su utakmice za koje se živi, pa je i ovaj derbi bio puno više od još jedne prvenstvene utakmice. Na neki način ovakve utakmice su ogledalo našega rada.

Zato me najviše boli jer nam je uskraćena pobjeda u utakmici u kojoj je naša momčad pred gotovo punim tribinama nadigrala odličnu momčad Dinama. 

Neću nikome dozvoliti da uništava sve dobro što smo napravili u Hajduku. Ne mogu mirno gledati da na sportskom i materijalnom planu netko degradira sav posao i trud koji rade igrači, struka i ja osobno. 

21/9/2015 - 11:52 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr