Mobile menu
Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!

Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!

 
15/3/2023 - 14:30 sati
Klub
Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!
Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!

HNK Hajduk u suradnji sa svojim partnerom i sponzorom, tvrtkom Tommy, u Trgovačkom centru "Joker" s ponosom je predstavio jedinstvenu kampanju pod nazivom "Vridilo se rodit“, usmjerenu na najmlađe navijače i članove Kluba. Promocijom nove kampanje na sam dan kada Juniori Hajduka sudjeluju u četvrtfinalu Lige prvaka u Dortmundu, posebno je obilježen ovaj povijesni uspjeh.

Svima je poznato koliko je Hajdukova obitelj brojna i rasprostranjena diljem svijeta, a još je poznatije kako jedan veliki dio navijača tu pripadnost stječe od prvog dana dolaska na svijet, samim rođenjem, a potom odgojem i usvajanjem svih onih pozitivnih vrijednosti koje Hajduk predstavlja i promiče.

U okviru projekta prezentirana je suradnja HNK Hajduka i tvrtke Tommy, te videospot prve Hajdukove dječje pjesme "Vridilo se rodit", čije su autorice Vjekoslava Huljić i Hana Huljić Grašo, uz izvedbu učenika iz OŠ "Mejaši" zajedno s pjevačem i omiljenim voditeljem Radio Dalmacije Sinišom Garbinom. Koreografiju za glazbeni spot izvele su plesačice Talent Studija M.

Pjesmu i spot poslušajte i pogledajte na HDTV-u  te na našem službenom YouTube kanalu. 

Predstavljen je i poseban novitet u Hajdukovom službenom asortimanu, prvi baby paket koji sadrži više proizvoda iz kolekcije "Vridilo se rodit“. Ambasador kampanje bit će Hajdukov talentirani 16-godišnji prvotimac Luka Vušković.

- S velikim zadovoljstvom danas smo predstavili kampanju "Vridilo se rodit" usmjerenu na sve one pozitivne vrijednosti koje naš klub nastoji usaditi najmlađima, kako kroz rad s djecom unutar naše Akademije, tako i s posebnim naglaskom na sve naše navijače i članove koji su kroz razne aktivnosti uključeni u život Kluba. Sve ono najbolje i najljepše što Hajduk predstavlja društvenim angažmanom nastojimo prenijeti na djecu, a kampanjom "Vridilo se rodit" nastojat ćemo taj segment podignuti na još veću razinu. Zahvaljujem se svima kojizajedno s nama sudjeluju u kampanji, našem partneru, tvrtki "Tommy", koji je prepoznao važnost ovog projekta i aktivno se uključio u njega od prvog dana kada smo im prezentirali ideju. Posebna zahvala ide i autoricama stihova i glazbe dječje pjesme "Vridilo se rodit", Vjekoslavi Huljić i Hani Huljić Grašo, Siniši Garbinu s Radio Dalmacije, Antoneli Burić profesorici glazbene kulture OŠ Mejaši i njenim učenicima, Marini Đurović Ćelić voditeljici Talent studija M i plesačicama studija, te svima koji su sudjelovali u izradi prekrasnog videospota. Ne sumnjamo da će pjesma postati pravi hit među najmlađom populacijom Hajdukovih navijača. U okviru kampanje kreirali smo i cijeli niz novih baby proizvoda objedinjenih u baby paket koji će biti dostupan u našim fan shopovima i putem web shopa. - istaknula je prilikom prezentacije kampanje članica Uprave HNK Hajduk Marinka Akrap.

Na njene riječi nadovezao se predstavnik tvrtke Tommy, partnera kampanje "Vridilo se rodit".

- Tvrtka Tommy već dugi niz godina kao generalni sponzor prati HNK Hajduk, a danas postajemo i ponosni partner kampanje "Vridilo se rodit". Tommy je uvijek posebnu pozornost pridavao djeci i mladima kroz razne projekte i društvene aktivnosti, stoga ni trenutka nismo dvojili hoćemo li se uključiti u ovu hvalevrijednu kampanju u kojem ćemo još jednom na emotivnoj razini udružiti naša dva snažna branda. Prepoznali smo važnost ove kampanje za našeg partnera HNK Hajduk, ali i širu zajednicu. Tommy će svima koji učlane novorođenog člana svoje obitelji u Hajduk do prvog mjeseca života pokloniti vrijedan baby paket s pelenama i proizvodima za njegu, te smo pripremili i posebne pogodnosti kroz naš program lojalnosti. - kazao je je Dario Mamić, direktor korporativnih komunikacija tvrtke Tommy.

- U Odjelu za članstvo Hajduka svakog najmlađeg člana hajdučke obitelji doživljavamo kao što i obitelj to doživljava, s velikom radošću i ponosom. Uspomena na prvo članstvo važan je dokument, a mnogim bebama najčešće i prvi dokument s imenom i prezimenom koji se čuva do kraja života. Nije rijetko da beba postane član Hajduka već u prvim satima života. Važna je to simbolika i dokaz koliko je Hajduk neodvojiv od svojih navijača i kako je neizostavan dio svih važnih životnih trenutaka, pa i odgoja naših najmlađih. Prilikom učlanjenja djeteta u prvom mjesecu života u Odjelu za članstvo dobit će se kupon s kojim je moguće preuzeti paket u Hajdukovom fan shopu, a za one učlanjene online Hajduk će poslati paket na adresu stanovanja. – pojasnio je Darko Čop iz Hajdukovog Odjela za članstvo.

Siniša Garbin, voditelj Radio Dalmacije, po prvi put u pjevačkoj karijeri sudjeluje u jednoj dječjoj pjesmi.

- Nisam iskreno planirao ni očekivao da ću pjevati dječje pjesme, ali čast mi je sudjelovati u jednom ovakvom projektu. Čim smo čuli ideju, a zatim i riječi pjesme, nismo krili oduševljenje. Siguran sam da će biti slušana i prihvaćena, kako na našem radiju, tako i u cijeloj hajdučkoj javnosti - dodao je Garbin.

15/3/2023 - 14:30 sati
Klub