Mobile menu
Vratila se Hajdukova devetka: Futacs ponovno s momčadi

Vratila se Hajdukova devetka: Futacs ponovno s momčadi

 
10/1/2018 - 19:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."
Marko Futacs se priključio suigračimaMarko Futacs se priključio suigračimaMarko Futacs se priključio suigračimaMarko Futacs se priključio suigračimaMarko Futacs se priključio suigračimaMarko Futacs se priključio suigračimaMarko Futacs se priključio suigračima
Marko Futacs se priključio suigračima

Suigračima se treći dan poljudskih priprema priključio najbolji napadač HT Prve lige u protekloj sezoni, Marko Futacs. Marko je najprije odradio zagrijavanje s momčadi, a potom je radio individualno s kondicijskim trenerom.

Devetka Bijelih u izvrsnom je raspoloženju, vidno sretan s osmijehom na licu što se vratio na Poljud nakon dugog izbivanja. Iza Marka je više od tri mjeseca procesa oporavka nakon operacije koljena. Futacs bi, ako proces oporavka bude išao po planu, u veljači trebao odraditi puni trening s momčadi i staviti se u potpunosti na raspolaganje treneru Željku Kopiću.

Hajdukovci su kompletirani, prvi trening s momčadi danas je odradio i veznjak Hamza Barry. Do polaska u Tursku Bijelima je preostalo još pet treninga, a u nedjelju će na Poljudu s početkom u 13 sati Kopićevi igrači protiv Varteksa odigrati prvi prijateljski dvoboj u okviru zimskih priprema.

10/1/2018 - 19:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr