Mobile menu
Vratari igrali odbojku na pijesku: ''Cilj je da razvijemo kreativnost i izgradimo timski duh''

Vratari igrali odbojku na pijesku: ''Cilj je da razvijemo kreativnost i izgradimo timski duh''

 
27/6/2019 - 14:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2019."
Vratarski trening - odbojkaVratarski trening - odbojkaVratarski trening - odbojkaVratarski trening - odbojkaVratarski trening - odbojkaVratarski trening - odbojkaVratarski trening - odbojkaVratarski trening - odbojkaVratarski trening - odbojkaVratarski trening - odbojka
Vratarski trening - odbojka

Vratari Hajduka, Tomislav Duka, Marin Ljubić, Goran Blažević i Davor Matijaš, koji se trenutno nalaze na pripremama u Sloveniji, svakodnevno kroz posebne vježbe s iskusnim trenerom Ivicom Roguljićem usavršavaju svoje sposobnosti koristeći moderne metode rada, a sve u svrhu unaprjeđenja vratarskih vještina. Danas ujutro Hajdukov trener vratara priredio je malo iznenađenje za svoju četvorku. Odveo ih je na teren za odbojku na pijesku koji se nalazi nedaleko od hotela Arena gdje su Bijeli smješteni. Igrali su čuvari mreže Hajduka oko 45 minuta, sve do trenutka u kojem je temperatura zraka, u ljetnoj pripremnoj destinaciji hajdukovaca, dosegnula visoku vrijednost.

- Danas je po planu bio trening regeneracije. Cilj mi je da kroz takav tip treninga zabavimo, a ujedno da razvijamo kreativnost, naravno uz kvalitetna i brza rješenja donošenja odluka i njihovo efikasno provođenje. Ovakav trening, osim što izgrađuje timski duh, je primjenjiv kroz njihove svakodnevne zadatke i utječe na vratarsku učinkovitost - poručio je trener Roguljić.

Više pogledajte u videoreportaži i fotogaleriji.

27/6/2019 - 14:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr