Mobile menu
Vlašić i Erceg kreću punim intenzitetom, priključio se i Said

Vlašić i Erceg kreću punim intenzitetom, priključio se i Said

 
5/7/2016 - 15:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2021. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2016. (2016/17)"

Prvotimci Hajduka nastavljaju u punom ritmu treninga pred početak sezone. Hajdukovcima su za danas predviđena dva treninga, a dobra vijest je da će popodnevni trening s punim intenzitetom odraditi Nikola Vlašić i Ante Erceg

Vlašić je jutros odradio adaptacijski trening bez bolova i popodne će normalno trenirati s ostatkom momčadi. Prvotimcima se priključio i novi napadač Said Ahmed Said koji je danas s Hajdukom potpisao ugovor.

Zbog zdravstvenih problema i dalje odvojeno treniraju Josip Bašić, Maksim Bilyi i Ivan Delić, dok Franck Ohandza dio treninga odrađuje s momčadi, a dio odvojeno. Vratar Lovre Kalinić Bijelima će se priključiti u ponedjeljak.

Generalnu probu uoči nove sezone hajdukovci će imati u četvrtak 7. srpnja u 19 sati kada na Poljudu gostuje praška Slavia. Češka momčad će u Split stići u srijedu kada će odraditi i trening na glavnom travnjaku poljudskog stadiona. Sve informacije o ulaznicama za ovaj dvoboj možete pronaći OVDJE .

Obavještavamo sve navijače da je jučer bio zadnji otvoreni trening na Poljudu zbog posebnog režima uoči početka Ultra Europe festivala. Momčad Marijana Pušnika sljedeći tjedan će trenirati u Žrnovnici (treninzi će biti otvoreni), a u srijedu 13. srpnja Bijeli putuju u Rumunjsku na prvi europski ispit u novoj sezoni. Nakon završetka Ultra Europa festivala treninzi će na Poljudu, kao i svi dosadašnji, ponovno biti otvoreni.

5/7/2016 - 15:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr