Mobile menu
Visoka pobjeda juniora u Zaprešiću

Visoka pobjeda juniora u Zaprešiću

 
8/12/2019 - 16:55 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

Juniori: Inter - Hajduk  1:4  (0:1)
Utakmica 14. kola Prve HNL
Igralište: ŠRC Zaprešić
Gledatelja: 40
Sudac: Toni Dadić (Zagreb)
Strijelci: 0:1 Domančić (27), 0:2 Čuić (47), 0:3 Škaričić (54), 0:4 Jenjić (84), 1:4 Vukelić (88)

Hajduk: Sentić, Unušić, Mamut, Škaričić, Bekavac (od 69. Iličić), Jurica (od 69. Klarić), Mijatović (od 82. Birkić), Čuić (od 51. Topić), Jenjić, Domančić (od 69. Ljubičić), Biuk (od 82. Bushaj).

Hajdukovi juniori u Zaprešiću su ostvarili uvjerljivu pobjedu protiv Intera. Igrači trenera Marijana Budimira dominirali su svih 90 minuta i zasluženo osvojili sva tri boda. Bijeli su poveli nakon sjajne akcije koja je započela pred golom Karla Sentića, potom je lopta brzim dodavanjima prenesena na lijevu stranu napada gdje je Stipe Biuk vještim driblinzima stvorio višak i nabacio prizemnu loptu na drugu stativu, a Marko Domančić je to dobro pratio i ubacio loptu u mrežu.

 Minimalnim vodstvom Bijelih završilo je prvo poluvrijeme, a na početku nastavka Hajduk stiže do drugog pogotka. Mario Čuić primio je loptu na rubu šesnaesterca, driblingom se oslobodio svog čuvara i u situaciji jedan na jedan prevario domaćeg vratara Marina Mateja Topića. Odlično i uigrano izvođenje prekida Bijeli su demonstrirali i na ovoj utakmici. Nakon kornera s desne strane Luka Škaričić je na drugoj stativi bio najviši u skoku i glavom poslao loptu u suprotni kut. Točku na ovu pobjedu stavio je u 84. minuti Bruno Jenjić lijepim udarcem s 20 metara u lijevi kut vrata Intera. Gosti su počasni pogodak postigli dvije minute prije kraja susreta, a strijelac je bio Fran Vukelić.

Ovom pobjedom Hajdukovi juniori ispisali su najbolju pozivnicu za derbi s Dinamom iduće nedjelje nakon kojeg će biti poznat jesenski prvak.

8/12/2019 - 16:55 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr