Mobile menu
Vidljiv je napredak u svim segmentima!

Vidljiv je napredak u svim segmentima!

 
13/9/2009 - 22:31 sati
Ostale vijesti

Hajduk je bez polovice prve momčadi (bez Andrića, Skoke, Ahmada Sharbinija, Paraibe,Tičinovića, Aračića, Ibričića...) deklasirao Varteks s 0:3 i krenuo prema gornjem dijelu ljestvice. Nakon sedam odigranih kola Splićani su na 11. mjestu, no četvrtoplasirani Šibenik ima samo četiri boda više. A pred Hajdukom je utakmica s posljednjom momčadi Prve HNL-a, Zagrebom...

- Vidio sam napredak koji sam i očekivao i najavljivao - kazao je nakon pobjede zadovoljni trener Bijelih Edoardo Reja.

- Imali smo malih problema u prvom dijelu, Mumlek je s nekoliko upotrebljivih lopti izbacio svoje suigrače u prigode. No, odgovorili smo brzim Anasom i Čopom, isto tako su i Šerić i Oremuš vladali bokovima. Mislim da Hajduk zaslužuje puno bolje mjesto na ljestvici od aktualnog!

Anas i Florin Cernat posebno su Reju mogli razveseliti. Možda čak za nijansu više Cernat kojemu se isplatio žešči rad tijekom posljednjih tjedana. Odigrao je Rumunj svoje najbolje minute ove sezone.

- Bili smo strpljivi, znali da će nam Varteks morati dati priliku da ih kaznimo. Mi smo to učinili na najbolji mogući način te sasvim zasluženo slavili - istaknuo je nakon trijumfa Reja.

Hajduk se nakon pobjede u Varaždinu nije vratio u Split. Povratak je planiran tek za ponedjeljak oko podneva.

13/9/2009 - 22:31 sati
Ostale vijesti