Mobile menu
VIDEO: Kapetan Andrić 10 godina nakon osvajanja Kupa na Šubićevcu

VIDEO: Kapetan Andrić 10 godina nakon osvajanja Kupa na Šubićevcu

 
5/5/2020 - 16:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela , Video: Jere Gruić / HNK Hajduk
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!

Na današnji dan prije točno deset godina na Šubićevcu nogometaši Hajduka osvojili 14. nacionalni Kup u bogatoj klupskoj povijesti. 

Bijeli su pod vodstvom legendarnog Stanka Poklepovića Špace u Šibenik stigli s prednošću od 2:1 iz prve utakmice na Poljudu u kojoj su golove za Hajduk postigli Mario Tičinović i Senijad Ibričić, dok je za Šibenčane pogodak postigao Ermin Zec

Uzvratna utakmica donijela je potvrdu trofeja, golove na Šubićevcu postigli su Ante Vukušić te Ibričić s bijele točke, a većina medija najboljim igračem utakmice ocijenila je kapetana Srđana Andrića koji je na sjajan način predvodio hajdukovce do vrijednog trofeja. 

Danas, deset godina kasnije razgovarali smo s kapetanom Andrićem koji se prisjetio najupečatljivijih trenutaka koji su prethodili osvajanju Rabuzinovog sunca...

Šibenik - Hajduk 0:2 (0:1)

Strijelci: 0-1 Vukušić (16.), 0-2 Ibričić (90-11m). 
Sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka)
Stadion: Šubićevac

Šibenik: Blažević, Bulat, Budiša, Vidić, Medvid, Ademi, Husmani, (od 72. Jakoliš), Bloudek (od 62. Elez), Bačelić-Grgić, Dajić (od 46. Fuštar), Zec.
Trener: Branko Karačić

Hajduk: Subašić, Rubil, Maloča, J.Buljat, Strinić, Skoko (od 79. Pandža), Andrić, Oremuš (od 46. M.Ljubičić), Ibričić, An.Sharbini (od 85. Tičinović), Vukušić.
Trener: Stanko Poklepović


5/5/2020 - 16:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela , Video: Jere Gruić / HNK Hajduk