Mobile menu
Video-intervju s Francescom Tahirajem

Video-intervju s Francescom Tahirajem

 
14/1/2019 - 18:19 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2019."
Prvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s BijelimaPrvi trening Francesca Tahiraja s Bijelima
Prvi trening Francesca Tahiraja s Bijelima

Francesco Tahiraj u subotu je potpisao ugovor s Bijelima do 2022. godine, 22-godišnji krilni napadač u nedjelju navečer stigao je u na pripreme prve momčadi u Belek nakon čega je ujutro odradio i prvi trening s hajdukovcima. U karijeri je prošao mlađe selekcije Juventusa, igrao je na posudbi za Carpi i Torino, a u Sloveniji je bio član Zavrča i Aluminija.

Po dolasku na pripreme u Tursku ispričao nam je kako se odlučio za Hajduk, naglasio je da su prvi dojmovi odlični, a suigrači su ga odmah sjajno prihvatili.

- Svi ovdje su me sjajno dočekali, od trenera i stručnog stožera do igrača. Želim se tu dokazati i da svi zajedno vratimo Hajduka tamo gdje treba biti, a sve ostalo će doći - između ostalog je kazao novi krilni napadač Bijelih. 

Više pogledajte u videoprilogu...

14/1/2019 - 18:19 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr