Mobile menu
Veliki pljesak hajdukovcima nakon utakmice: ''Zahvaljujemo se navijačima na iskrenoj podršci''

Veliki pljesak hajdukovcima nakon utakmice: ''Zahvaljujemo se navijačima na iskrenoj podršci''

 
7/8/2017 - 11:44 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo - Hajduk 3:1 (Zagreb, 6/8/2017)"

Više od 2.500 navijača koji su sinoć bili smješteni na maksimirskom jugu zapljeskali su igračima i treneru Joanu Carrillu nakon sinoćnjeg poraza protiv Dinama u Maksimiru. Od prve do zadnje minute nije prestajala pjesma Torcide koji su ponovno u velikom broju došli bodriti Bijele

- Zahvalio bih se navijačima na iskrenoj podršci kao što i mi iskreno igramo za njih. - rekao je poslije utakmice čuvar mreže Bijelih Dante Stipica te opisao kako je nastradao kod trećeg gola Dinama:

- Posljedice su zubi i glava. Možda to sudac nije vidio, ali bilo bi u redu da se svakom igraču ukaže pomoć te posebno vidi ako je glava u pitanju. Žao mi je što se na koncu nismo uspjeli oduprijeti i odnijeti važne bodove u Split. Nadam se da će nam se Marko Futacs što prije vratiti na travnjak.

- Prvo poluvrijeme nismo igrali dobro. Nismo se držali plana. Šteta što moj gol nije donio makar bod. A nakon izjednačenja smo primili golove iz naših grešaka. Sve ovo što je bilo negativno moramo ostaviti iza sebe i okrenuti se idućim susretima. - komentar nakon maksimirskog derbija dao je kapetan Zoran Nižić, ujedno i strijelac jedinog pogotka za Hajduk u sinoćnjem ogledu.

Već za četiri dana hajdukovce očekuje novi prvenstveni ogled protiv Slaven Belupa na Poljudu. Utakmica 5. kola HT Prve lige igra se u petak s početkom u 21 sat, a 17. kolovoza Carrillovi igrači u Liverpoolu protiv Evertona igraju prvi susret Play-offa Europske lige. No, misli su sada usredotočene na ''farmaceute'', osvajanje tri boda i povratku na pobjednički kolosijek...

7/8/2017 - 11:44 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr