Mobile menu
Veliki derbi na Poljudu: Uz pun Poljud do nove pobjede! #još40

Veliki derbi na Poljudu: Uz pun Poljud do nove pobjede! #još40

 
22/4/2018 - 07:48 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 1:2 (Split, 22/4/2018)"

Pun Poljud dočekat će najveći derbi hrvatskog sporta između Hajduka i Dinama koji se igra danas od 17 sati u sklopu 31. kola HT Prve lige. Ulaznica u prodaji nema još od jučer ujutro i derbi će se igrati u zaista spektakularnoj atmosferi.

Bijeli su u odličnoj formi, posljednja tri susreta hajdukovci su ostvarili maksimalan učinak uz gol razliku 8:0. U proljetnom dijelu sezone HT Prve lige igrači Željka Kopića sedam su puta osvojili sva tri boda, dvaput su odigrali neriješeno uz jedan poraz i uvjerljivo su najbolja momčad proljeća. Vjerujemo da će se pozitivan niz nastaviti i danas, u grotlu Poljuda, u veličanstvenom ambijentu kojeg će danas stvoriti brojni navijači Hajduka.

Trener Kopić u najavi utakmice rekao je kako su njegovi igrači psihološki, taktički i kondicijski spremni i vjeruje da će svaki pojedinac u današnjem ogledu dati sve od sebe za pobjedu nad najvećim rivalom. U momčad se nakon odrađene suspenzije vraća Mijo Caktaš, strijelac pet pogodaka ovog proljeća, a osim Huga Almeide i Gustava Carbonierija svi igrači su na raspolaganju i konkurirat će u velikom derbiju.

- Prije svega trebamo pokazati dobru igru, a vjerujem da će kao plod toga doći i rezultat. Nema razloga da u ovoj utakmici ne pokažemo sve ono što smo prikazali i u prošlim susretima. Moramo se skoncentrirati na naše zahtjeve i našu igru. Volio bih više od svega pobijedimo, a tko će zabiti zaista nije bitno. Bit će pun stadion, a svakom igraču je poseban gušt igrati pred što više publike. Očekujem poseban štimung i vjerujem da će navijači biti naš 12. igrač, a mi ćemo na terenu dati sve od sebe da ostvarimo željeni rezultat i da se svi zajedno veselimo. - rekao je uoči susreta veznjak Hajduka Josip Radošević.

Pravdu će u današnjem dvoboju dijeliti Mario Zebec, a pomagat će mu Borut Križarić iz Čakovca i Dalibor Conjar iz Osijeka. Četvrti sudac je Goran Pataki iz Đakova, dok su dopunski suci Igor Pajač (Sveti Ivan Zelina) i Dario Bel (Osijek). Delegat susreta je Ante Vučemilović iz Osijeka, dok će suđenje kontrolirati Vlado Svilokos iz Siska.

#još40
#svismomihajduk

22/4/2018 - 07:48 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr