Mobile menu
Velika je čast spoznati da možeš biti najbolji...

Velika je čast spoznati da možeš biti najbolji...

 
29/11/2010 - 14:59 sati
Prva momčad

Anas Sharbini, Senijad Ibričić, Ante Vukušić dvaput, pa - Dinko Trebotić! Tim su redoslijedom ovi hajdukovci osvajati laskave titule najboljih igrača mjeseca, od srpnja do studenog. U ovom posljednjem, studenog, najbolji je bio mladi Dinko...

- Nikad nisam ni pomislio da ću takvo priznanje dobiti. Čast mi je biti u društvu te trojice igrača. Ovo su mi tek prve utakmice u kontinuitetu, puno će mi u nastavku karijere značiti ovaj trenutak - prve su Trebotićeve riječi nakon što smo mu objavili sretnu vijest.

- Ocjene novinara i ovaj izbor našeg službenog portala hajduk.hr sigurno će mi dati puno na samopouzdanju. Velika je vrijednost spoznati da i ja mogu biti najbolji u Hajduku - nastavio je Dinko, koji će, eto, imati i dodatan motiv pred utakmicu s AEK-om.

- Travnjak će biti težak, no koncentirani smo samo na pobjedu. Siguran sam da će nam pomoći naša vjerna publika i u ovom vrlo važnom trenutku za sve nas, cijeli Hajduk. Dat ćemo sve da od sebe da ponovimo one spektakle koje smo već u nekoliko navrata priredili ove sezone.

29/11/2010 - 14:59 sati
Prva momčad