Mobile menu

Vejić: Ne mogu pristati na ponuđene uvjete

 
16/1/2010 - 09:46 sati
Ostale vijesti

Hrvoje Vejić objasio je zbog čega nije uspio pronaći zajednički jezik s čelnicima kluba, te neće krenuti na pripreme u Španjolsku.

- Još jesenas sam ponudio da se dio mojeg ugovora veže uz plasman u Europsku ligu. To je značilo da se 30-ak posto ugovora isplati samo ako igramo Europsku ligu, a radi se o 120 tisuća eura. Dakle, ako tijekom trajanja mojeg ugovora ne izborimo plasman, manje bi mi se isplatilo 300 tisuća eura - kazao je Vejić.

- Našli smo se i u prosincu kada su potvrđene sve te činjenice, a potom je u Slobodnoj Dalmaciji objavljen intervju samnom, uz naslov „Prvi dižem ruku za smanjenje plaće“. To nisu bile moje riječi! A kad bi se i drugi igrači poveli mojim primjerom Hajduk bi u slučaju da se ne plasira u Europsku ligu morao isplatiti 30 do 35 posto manje ugovore - nastavio je Vejić iznijevši kako nije mogao pristati na ukidanje svih bonusa te dodatno smanjenje ugovora od 30 posto.

- Nisam to dozvolio radi principa jer bi se izjednačio s nekima koji imaju iste novce a ne igraju. Pričekajmo sada ponude drugih igrača, pa ćemo vidjeti kako dalje. No, na ove uvjete ne mogu pristati, žao mi je što mi ovo nije rečeno prije mjesec dana, tada bi bilo vremena da se pronađe novi klub. Razočaran sam, žao mi je što se ovo dogodilo...

 

16/1/2010 - 09:46 sati
Ostale vijesti