Mobile menu
Večeras se u Bukureštu piše povijest...

Večeras se u Bukureštu piše povijest...

 
26/8/2010 - 11:10 sati
Klub

Došao je i taj dan... Hajduk ce večeras na stadionu Steaue uz tekstualni prijenos na hajduk.hr odigrati uzvratnu utakmicu Play-offa Europske lige protiv Uniree iz Urzicenija.

Igrali su hajdukovci ove sezone već protiv zagrebačkog, te dvaput bukureštanskog Dinama. U prijateljskom susretu gostovao je na Poljudu i jaki HSV, no večerasnji dvoboj ipak bi mogao donijeti najviše...

U Bukureštu je jutro svanulo temperaturom znacajno ugodnije u odnosu na jucerasnji dan. Oblačnije je, no ne očekuje se kiša. Odradili su Splićani trening na stadionu Steaue, te potpuno spremni očekuju dvoboj s Rumunjima koji im moze osigurati najveći klupski uspjeh u posljednjih 15-ak godina. Mogli bi se Bijeli naći u sutrašnjem ždrijebu skupina Europske lige!

Preiskusan je Stanko Poklepović da bi tri zgoditka prednosti iz Splita smatrao nedostiznim rezultatom. Danima već na oprez poziva i svoje igrače, ali i javnost. Ranjeni lav je najopasniji, upozorava Špaco...

- Imate nekoliko vrlo kvalitetnih igrača, ali im je tolika cijena da ih mi sebi ne bismo mogli priustiti - govorio je Poklepović na stadionu Steaue rumunjskim novinarima.

- Vas klupski nogomet je ukupno bolji od našeg, što dokazuje brojnost vaših klubova u euro-natjecanjima. No, mi ipak imamo našu reprezentaciju koja je u samom svjetskom vrhu... - ipak nije želio do kraja popustiti Špaco.

Početak vrlo zanimljive utakmice Unirea - Hajduk je u 19.30h po hrvatskom vremenu. Pratite je na hajduk.hr...

26/8/2010 - 11:10 sati
Klub