Mobile menu
Već u petak Hajduk domaćin Slaven Belupu

Već u petak Hajduk domaćin Slaven Belupu

 
6/5/2019 - 20:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:0 (Split, 10/5/2019)"

U petak od 19 sati Hajduk će biti domaćin Slaven Belupu u utakmici 33. kola HT Prve lige. U dosadašnja tri međusobna susreta ovih dviju momčadi ove sezone Hajduk je jednom slavio, prva dva sraza su završena remijima.

Najprije je početkom rujna prošle godine u Koprivnici bilo 1:1, pa krajem studenog u Splitu 2:2 da bi u trećem dvoboju početkom ožujka ove godine Hajduk preokretom u završnici u gostima slavio s 1:2. U prvom koprivničkom dvoboju strijelci su bili Mateas Delić i Jairo. Potom su u Splitu zabijali opet Jairo te Ahmed Said a za goste Mateus Lima i Bruno Bogojević. U zadnjem dvoboju prije nešto manje od dva mjeseca Matej Jelić je iz penala doveo Slaven Belupo u vodstvo, Stanko Jurić je u 88. poravnao a Fran Tudor u 90+3. minuti glavom zabio za potpuni preokret.

Hajduk je u ovom trenutku četvrti, s istim brojem bodova kao trećeplasirani Osijek. Slaven Belupo je sedmi. Hajduk je na 53 boda, Slaven Belupo je skupio 32. Bijelima zbog kartona nitko neće nedostajati, gosti će biti bez Darija Čanađije.

6/5/2019 - 20:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk