Mobile menu
Važne obavijesti za navijače koji dolaze na derbi u srijedu

Važne obavijesti za navijače koji dolaze na derbi u srijedu

 
2/4/2024 - 14:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 0:1 (Split, 3/4/2024)"

Poštovani navijači, imamo važne obavijesti za sve vas koji ćete u srijedu prisustvovati derbiju između Hajduka i Dinama. Polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa na rasporedu je u srijedu 3. travnja s početkom u 19 sati. Sukladno odluci Policijske uprave Splitsko-dalmatinske donosimo nekoliko važnih informacija koje se tiču prometne regulacije na dan dvoboja u subotu: 

- Od 11 sati za promet svim vozilima zatvara ulica 8. Mediteranskih igara osim za vozila s valjanom parking propusnicom

- Od 15 sati se za sva vozila i pješake zatvaraju ulice Put Supavla i 8. Mediteranskih igara (od Jokera prema Poljudu) osim za vozila s valjanom parking propusnicom. Valja napomenuti da se neće propuštati ni motorna ni taksi vozila ni pješaci (neovisno o ulaznici koju posjeduju). 

- Od 15 sati se za sva vozila zatvara Ulica Zrinsko-frankopanska od križanja s Ulicom Sedam Kaštela do bazena osim za vozila s propusnicom i pješake.

- Od poljudskih bazena do pomoćnih terena od 15 će biti dozvoljeno kretanje samo za vozila s propusnicom i osoba koje imaju valjanu ulaznicu za sektore: VIP Gold, VIP Silver i Premium E te sve službene osobe koje imaju akreditaciju za susret.


- Sva vozila s valjanom parking propusnicom imaju nesmetan prolaz zatvorenim prometnicama!

- Osobe s invaliditetom koji imaju valjane ulaznice za Sektor za osobe s invaliditetom na južnoj tribini, moći će pristupiti svojim vozilom južnom platou (ex. poligon autoškola). 

- Ulazi na prstenu stadiona otvaraju se tri sata prije početka utakmice, točnije od 16 sati. VIP ulazi (Gold, Silver i Premium E) bit će otvoreni od 17 sati. Pozivamo navijače da krenu pravovremeno prema svom sektoru i uđu što ranije na stadion s obzirom na to da im je unutar prstena stadiona omogućena konzumacija hrane i pića. 

- Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica. Ulaznicu moraju imati i djeca. 

- Suzdržite se od uporabe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

- Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

- Suzdržimo se od govora mržnje, rasnih i bilo kakvih drugih oblika diskriminacije i nasilja kojima možemo naštetiti Klubu. 

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno i sukladno preporukama, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi. Svi skupa za našeg Hajduka!

2/4/2024 - 14:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr