Mobile menu
Važne informacije za navijače koji putuju u Slovačku

Važne informacije za navijače koji putuju u Slovačku

 
7/8/2024 - 09:50 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Hajduk u četvrtak s početkom u 18.30 sati igra prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu u Ružomberoku u Slovačkoj protiv MFK Ružomberok. Utakmica se igra na stadionu "pod Čebraťom" čiji je kapacitet nešto manji od 5 tisuća sjedećih mjesta, a za navijače Hajduka na gostujućem sektoru domaćin je osigurao 250 mjesta, odnosno propisanih 5% od ukupnog kapaciteta. 

HNK Hajduk dužan je obavijestiti javnost, odnosno navijače koji planiraju putovati u Slovačku, o nekoliko važnih uputa koje smo dobili od organizatora utakmice i slovačke policije: 

- Organizator ističe kako je posebna uputa za navijače Hajduka da isključivo kupuju ulaznice za predviđeni gostujući sektor, odnosno tribinu Zapad B (sektor A)

- Utakmica je 2. kolovoza od strane slovačke policije proglašena susretom visokog rizika te se na nju primjenjuju posebni zakonski propisi 

-  Organizator i policija odlučili su kako neće biti dopušten ulazak navijačima iz Hrvatske na tribine namijenjene domaćim navijačima. Prema informacijama koje smo dobili od organizatora prilikom ulaska provjeravat će se osobni dokumenti te navijačima koji dolaze iz Hrvatske, ili ako budu označeni kao rizični, neće biti dopušten ulazak na tribine predviđene za domaće navijače

7/8/2024 - 09:50 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr