Mobile menu
Važna obavijest za online kupce pretplata

Važna obavijest za online kupce pretplata

 
29/7/2023 - 18:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 1:0 (Split, 30/7/2023)"

Obavještavamo sve pretplatnike koji su pretplate za aktualnu sezonu kupili online, a pretplate u fizičkom obliku još uvijek nisu stigle na njihovu kućnu adresu, kako na utakmicu Hajduk - Rijeka mogu ući s bar-kodom kojeg su dobili na svoju mail adresu, a kojeg su prethodno zatražili upitom na ulaznice@hajduk.hr.

Ako pretplatnik nije zatražio bar-kod ili u slučaju da ga iz nekog razloga ne dobije na svoju mail adresu, isti može fizičkim dolaskom preuzeti u prostorijama web-shopa na Poljudu (nalazi se odmah uz Fan shop Poljud) u nedjelju od 12 sati do početka utakmice Hajduk - Rijeka.

Nakon što pretplatnik dobije bar-kod, isti je potrebno skenirati na čitačima ulaznica i pretplata prilikom ulaska na novouređenom vanjskom prstenu stadiona

- S vaučerom koji se dobio prilikom kupnje online pretplate ne može se ući na stadion, potrebno je preuzeti pretplate. Za sve one koji nisu stigli preuzeti pretplatu do danas, odlučili smo napraviti iznimku na dan utakmice i izdati pretplate kupcima online pretplata. Pretplate se mogu preuzeti od 12 sati pokraj Fan shopa. Molimo sve online pretplatnike da ne čekaju zadnji tren za preuzimanje zbog potencijalnog stvaranja gužvi.

- Svi koji su kupili pretplatu, a nisu stavili opciju slanja poštom, neće dobiti kod na mail, već moraju preuzeti pretplatu

- Svi koji su kupili online ulaznice za Hajduk-Rijeka ne moraju tražiti dodatni kod, ulaznice mogu naći u "moje kupnje" na stranici hajduk.mojekarte.hr. Ulaznice nije potrebno printati, može se skenirati kod sa zaslona mobilnog uređaja.

Odnosi se isključivo na kupce pretplata koji su odabrali dostavu poštom, ne i na one koji su odabrali fizičko preuzimanje pretplate.


29/7/2023 - 18:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr