Mobile menu
Vaučeri za pretplatnike - učestala pitanja i odgovori!

Vaučeri za pretplatnike - učestala pitanja i odgovori!

 
21/1/2021 - 11:33 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

1. Prilikom logiranja pojavljuje mi se obavijest o netočnom mailu. Kad se prijavim, upišem novu lozinku i nakon toga me traži mail, ime i prezime pa kad sve upišem dolazi mi obavijest o neispravnom mailu.

Prilikom prvog unosa korisničkih podataka potrebno je unijeti i ispravnu e-mail adresu koja će se koristiti za resetiranje lozinke (ako se lozinka u nekom trenutku zaboravi). Nekolicini korisnika je sustav njihovog pametnog telefona ili laptopa zapamtio mail adrese, ali bi nakon njihovog unosa nadodao razmak te se u tom slučaju javlja obavijest o netočnoj adresi. Potrebno je ponovno unijeti mail adresu bez nepotrebnih razmaka.

2. Nisam dobio kod na mail.

Kod se ispiše na ekranu nakon što se ispune podaci na sljedećem linku: https://hajduk.hr/pretplate/vauceri 

3. Gdje se na pretplati nalazi broj moje pretplate?

Broj pretplatničke iskaznice je broj koji se nalazi u sklopu bar koda na poleđini kartice.

4. Kod pretplatničke iskaznice mi nije čitljiv.

Broj pretplatničke iskaznice je broj koji se nalazi u sklopu bar koda na poleđini kartice.

Ukoliko je broj izblijedio i ne može se pročitati, potrebno je poslati fotografiju poleđine svoje pretplatničke iskaznice s osobnim podacima kako ne bi došlo do zloupotrebe podataka. Fotografija se šalje na adresu vauceri@hajduk.hr te ćete dobiti broj svoje pretplatničke iskaznice mailom.

5. Ne znam trebam li koristiti Telekom ID ili koristim korisničko ime i password dobiven preko broja pretplate?

Potrebno je koristiti podatke dobivene u vaučeru preko broja pretplate.

6. Skinuo sam aplikaciju na mobitel i tamo mi ne prihvaća korisničko ime, a na laptopu se prilikom prijave pojavi program BrowserPluginHelper.exe da je prestao raditi i time se sve zatvori.

Za korištenje MAXtv To Go usluge na računalu potrebno je preuzeti MAXtv To Go aplikaciju, gledanje MAXtv To Go usluge putem Internet preglednika nije podržano.

Za instalaciju aplikacije potrebno je imati tzv. administratorska prava na računalu na kojem se želi instalirati MAXtv To Go aplikacija.

7. Mogu li se prijaviti bez obzira što imam sklopljen ugovor s A1 televizijom a ne s Hrvatskim telekomom?

Kao pretplatnik HNK Hajduk možete se registrirati za gledanje utakmica preko računala neovisno s kim imate važeći ugovor za televizijske pakete.

8. Aplikaciju MAXtv to go instalirao sam na mobitel te aktivirao na njemu račun, je li moguće isti aktivirati i na smart tv ili je isključivo namijenjeno za jedan uređaj jer mi odbija na smart tv aktivirati isti račun? Ako je moguće na samo jednom uređaju aktivirati maxtv to go da li mogu deinstalirati aplikaciju na mobitelu, a instalirati je na smart tv?

Voucher se može koristiti na dva uređaja istovremeno npr. telefonu i Smart TV televizoru ili Tabletu i Smart TV-u ili na dva Smart TV uređaja istovremeno…

Voucher je moguće koristiti i na:

- Android TV uređajima odnosno televizorima sa Android TV operativnim sustavom (npr. pojedini modelima televizora Sony, Philips i dr.)

- na prijemnicima (STB-ovima) sa Android TV operativnim sustavom npr. Kaon Android TV, Xiaomi Mi Box s TV itd.

- Samsung Tizen televizorima proizvedenim od 2016 do 2018 godine (uređaji iz 2019 nisu podržani)

- LG TV televizori sa HD sučeljem (podržavaju HD rezoluciju)

Važno: uređaji moraju koristiti službenu verziju softvera koja nema tzv. root funkcionalnost (većinom jeftiniji prijemnici imaju takvu funkcionalnost aktiviranu pa je potrebno zatražiti od proizvođača softver bez takve funkcionalnosti).

9. Instalirao samo aplikaciju na android uređaj i uredno radi. Zanima me što trebam učiniti kako bih mogao gledati te programe na smart tv-u?

Potrebno je na televizoru preuzeti aplikaciju MAXtv To Go i logirati se. Preko jednog računa se može logirati na dva uređaja istovremeno npr. telefonu i Smart TV televizoru ili Tabletu i Smart TV-u ili na dva Smart TV uređaja istovremeno.

21/1/2021 - 11:33 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / hajduk.hr