Mobile menu
Valdas Dambrauskas: Najvažnije je da smo pobijedili, ali ni igrači ni ja nismo zadovoljni izvedbom

Valdas Dambrauskas: Najvažnije je da smo pobijedili, ali ni igrači ni ja nismo zadovoljni izvedbom

 
31/7/2022 - 08:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas nije bio zadovoljan izvedbom svojih igrača, ali najbitnije od svega je da su hajdukovci zahvaljujući dva pogotka Marka Livaje osvojili sva tri prvenstvena boda na gostovanju u Varaždinu, a već u četvrtak ih čeka prva europska utakmica kada na Poljudu gostuje portugalska momčad Vitoria de Guimaraes u 3. pretkolu Konferencijske lige. 

- Najvažnije od svega što smo pobijedili i osvojili tri boda. Zabili smo dva gola i nijednog nismo primili. I to je sve pozitivno što mogu reći o ovoj utakmici. Ni ja ni igrači nismo zadovoljni kako smo odigrali. Igrači Varaždina moraju biti razočarani jer su odigrali dobru utakmicu, stvorili puno prilika za gol, a na kraju nisu osvojili bodove. Ne trebamo ovo gledati u potpunosti kao upozorenje jer smo ipak pobijedili i nismo primili pogodak što pokazuje da imamo mentalitet i želju i znamo kako osvojiti tri boda. Moramo se pogledati u ogledalo i pokazati napredak. 

Osvrnuo se i na odličan debi mladog vratara Karla Sentića koji je sačuvao svoju mrežu netaknutom.

- Sretan sam što je Karlo Sentić dobio priliku koju dugo čeka. Znamo da je talentiran vratar i sada mora naporno raditi da bi ispunio potencijal jer u nogometu ništa nije vječno i mlad si igrač kratko. Svi smo zadovoljni što je svoju mrežu ostavio netaknutom. 

Trenerov osvrt na pobjedu u Varaždinu pogledajte OVDJE.

31/7/2022 - 08:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr