Mobile menu
Uzvratna utakmica u Portugalu: Hajduk u srijedu igra protiv Vitorije u Guimaraesu

Uzvratna utakmica u Portugalu: Hajduk u srijedu igra protiv Vitorije u Guimaraesu

 
6/8/2022 - 18:42 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Vitória SC - Hajduk 1:0 (Guimaraes, 10/8/2022)"

Nogometaši Hajduka u srijedu s početkom u 18 sati (17 sati po lokalnom vremenu) igraju uzvratnu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv Vitorije u portugalskom Guimaraesu. 

Bijeli na stadion "Dom Afonso Henriques" dolaze s dva gola prednosti nakon što su u prvom susretu pred ispunjenim Poljudom svladali Vitoriju s 3:1. Momčad Valdasa Dambrauskasa bila je u rezultatskom zaostatku nakon što je Miguel Maga pogodio za prednost gostiju u 61. minuti, međutim hajdukovci su najprije izjednačili u 67. minuti pogotkom Emira Sahitija, a zatim stigli i do potpunog preokreta golovima Darija Melnjaka u 75. te Filipa Krovinovića u 87. minuti utakmice. 

U odnosu na poljudski susret, trener Dambrauskas na raspolaganju će imati stopera Tonija Borevkovića, koji je ovog ljeta stigao upravo iz Vitorije, a prvu utakmicu morao je propustiti zbog suspenzije koju je zaradio u prethodnom europskom susretu nastupajući za portugalsku momčad. 

Hajdukovci prema Portugalu kreću u ponedjeljak navečer iz zračne luke Split, a u utorak će na stadionu domaćina odraditi posljednji trening uoči uzvratnog susreta. 

Bijeli za vikend nisu igrali prvenstvenu utakmicu protiv Gorice koja je odgođena po službenoj dužnosti, a Vitoria je u nedjelju slavila s minimalnih 1:0 u gostima kod Chavesa u svom prvom ovosezonskom prvenstvenom susretu. 

6/8/2022 - 18:42 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr