Mobile menu
Uzvratna utakmica u Kazahstanu: Hajduk danas od 17 sati igra protiv Tobola

Uzvratna utakmica u Kazahstanu: Hajduk danas od 17 sati igra protiv Tobola

 
29/7/2021 - 05:49 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Tobol - Hajduk 4:1 (Kostanay, 29/7/2021)"

Nogometaši Hajduka danas od 17 sati po srednjoeuropskom vremenu (21 sat po lokalnom) igraju uzvratnu utakmicu 2. pretkola Europa Konferencijske lige protiv Tobola u gradu Kostanay u Kazahstanu. 

-  Prvu utakmicu smo pobijedili 2:0. Znam da sam prije tog susreta rekao da bi bio zadovoljan s tim rezultatom. Mogli smo zabiti još koji pogodak, ali Tobol je jako dobra momčad. Čeka nas dug put, međutim dobro smo pripremljeni i učinit ćemo sve da prođemo dalje. Svi koji su u momčadi su važni. Na put idu 23 igrača. Neki igrači su izvan stroja zbog manjih ozljeda, a Marko Livaja ne ide na put. Radio je naporno da bude spreman, ali neće biti s nama - između ostalog je kazao trener Bijelih Jens Gustafsson na konferenciji za medije održanoj na Poljudu prije polaska na put.

Hajdukova ekspedicija odletjela je prema Kazahstanu u srijedu u ranim poslijepodnevnim satima, a let je trajao ukupno pet sati. Hajduk će s Tobolom odmjeriti snage na Centralnom stadionu u Kostanayu čiji je kapacitet 9500 gledatelja. Za gledatelje je dostupno 20% kapaciteta stadiona, a dan prije utakmice sve raspoložive ulaznice su rasprodane.

Podsjetimo, Bijeli su u prvoj utakmici odigranoj prije tjedan dana na Poljudu, slavili rezultatom 2:0, a oba pogotka postigao je Marin Ljubičić. Između prve i uzvratne utakmice oba kluba su odigrala susrete u domaćim natjecanjima. Hajduk je u prvenstvu poražen od Osijeka na Poljudu rezultatom 2:1, a Tobol je u kazahstanskom kupu također poražen od Maqtaaral rezultatom 4:3.

Današnji susret će suditi četvorka iz Rusije: Vladimi Moskalev, Dmitri Mosyakin, Roman Usachev i Evgeni Kukuliak

Prijenos susreta možete pratiti putem Hajduk Digital TV. 

29/7/2021 - 05:49 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr