Mobile menu
Uzvratna utakmica: Hajduk u četvrtak igra protiv Villarreala na Poljudu

Uzvratna utakmica: Hajduk u četvrtak igra protiv Villarreala na Poljudu

 
22/8/2022 - 15:42 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Villarreal 0:2 (Split, stadion Poljud, 25/8/2022)"

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat na Poljudu igraju uzvratnu utakmicu play off-a Konferencijske lige protiv Villarreala. U prvoj utakmici odigranoj na stadionu Levantea u Valenciji, španjolska momčad slavila je rezultatom 4:2.

Hajduk je došao do vodstva u ranoj fazi utakmice nakon što je Stipe Biuk zabio na asistenciju Marka Livaje. Međutim, do kraja poluvremena domaća momčad postiže četiri pogotka i potpuno preokreće rezultat u svoju korist. 

Dva puta zabio je Morales, kod rezultata 1:1 Livaja je nesretno pogodio svoju mrežu, a četvrti pogodak postigao je Gerard Moreno. U samoj završnici utakmice Nikola Kalinić izborio je jedanaesterac koji je u pogodak pretvorio Marco Fossati

U međuvremenu obje su momčadi u nedjelju odigrale prvenstvene susrete. Bijeli su s 2:1 svladali Lokomotivu na Poljudu i upisali treću pobjedu u četiri odigrane utakmice SuperSport HNL. Villarreal je s 2:0 pobijedio na teškom gostovanju kod Atletico Madrida i tako zadržao stopostotan učinak u novoj sezoni. 

Glavni sudac utakmice Andris Treimanis, pomagat će mu Haralds Gudermanis i Aleksejs Spasjonnikovs, a četvrti sudac je Aleksandrs Golubevs

22/8/2022 - 15:42 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr