Mobile menu
Uzvratna utakmica: Hajduk danas od 21 sat igra protiv Villarreala na Poljudu!

Uzvratna utakmica: Hajduk danas od 21 sat igra protiv Villarreala na Poljudu!

 
25/8/2022 - 06:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Villarreal 0:2 (Split, stadion Poljud, 25/8/2022)"

Hajduk danas od 21 sat igra uzvratnu utakmicu play off-a za Konferencijsku ligu protiv Villarreala na Poljudu. U prvom susretu odigranom na stadionu Levantea u Valenciji španjolska momčad pobijedila je rezultatom 4:2, a Bijeli će pred ispunjenim stadionom u Splitu pokušati nadoknaditi zaostatak.

- Moramo biti fokusirani svih 90 minuta te paziti i na najsitnije detalje. Ti detalji mogu odlučiti. Moramo biti mirni, puni samopouzdanja. Ako gledaš gdje je Hajduk bio prije godinu dana osjećaj je sada potpuno drugačiji. Tada smo mogli samo sanjati o velikim utakmicama, a sada je igramo, na svom stadionu. Jedini način da nadigramo Villarreal je da zaigramo otvorena srca i uma te da damo sve što imamo. Moramo iz sebe izvući nešto što ni ne znamo da imamo, svi igrači koji budu nastupili. Formacija, taktika su u ovakvim utakmicama sporedne. Ovakve utakmice dobivaju vjera i srce prije svega - poručio je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas na konferenciji za medije uoči današnjeg susreta. 

Hajduk je u prvom susretu došao do vodstva u ranoj fazi utakmice nakon što je Stipe Biuk zabio na asistenciju Marka Livaje. Međutim, do kraja poluvremena domaća momčad postiže četiri pogotka i potpuno preokreće rezultat u svoju korist. 

Dva puta zabio je Morales, kod rezultata 1:1 Livaja je nesretno pogodio svoju mrežu, a četvrti pogodak postigao je Gerard Moreno. U samoj završnici utakmice Nikola Kalinić izborio je jedanaesterac koji je u pogodak pretvorio Marco Fossati

U međuvremenu obje su momčadi u nedjelju odigrale prvenstvene susrete. Bijeli su s 2:1 svladali Lokomotivu na Poljudu i upisali treću pobjedu u četiri odigrane utakmice SuperSport HNL. Villarreal je s 2:0 pobijedio na teškom gostovanju kod Atletico Madrida i tako zadržao stopostotan učinak u novoj sezoni. 

Glavni sudac utakmice Andris Treimanis, pomagat će mu Haralds Gudermanis i Aleksejs Spasjonnikovs, a četvrti sudac je Aleksandrs Golubevs.

Još jednom apeliramo na sve gledatelje koji će prisustvovati današnjoj utakmici da poštuju pravila ponašanja  na stadionu. 

Prijenos susreta gledajte na našoj platformi - Hajduk Digital TV!

25/8/2022 - 06:34 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr