Mobile menu
UŽIVO

Hajduk - Šibenik 0:0

Utakmicu Hajduk - Šibenik pratite uživo, iz minute u minutu na našem X-u i Facebooku
Uzvrat u Solunu: Hajduk danas igra protiv PAOK-a na Toumba stadionu!

Uzvrat u Solunu: Hajduk danas igra protiv PAOK-a na Toumba stadionu!

 
17/8/2023 - 07:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "PAOK - Hajduk 3:0 (Solun, 17/8/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 20.30 sati po lokalnom vremenu (19.30 po hrvatskom) na stadionu Toumba u Solunu igraju protiv PAOK-a uzvratnu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Prvi susret na Poljudu završio je rezultatom 0:0, a danas Bijele na gostovanju u Grčkoj čeka potpuno nova priča u kojoj će tražiti prolaz u play off. 

- Analizirali smo prvu utakmicu, nema smisla sada žaliti zbog činjenice da nismo postigli pogodak. Dali smo sve od sebe, igrali dobar nogomet i stvorili dosta šansi protiv jednog jako ozbiljnog protivnika koji ima više iskustva od nas u ovakvim utakmicama. Moramo izaći s gardom pobjednika. Vjerujem da smo pametniji nakon prve utakmice i nadam se da će se to  vidjeti. Bitno je da u našim trenutcima budemo hrabri i opasni. Došli smo ovdje pobijediti i proći - ovako je utakmicu na jučerašnjoj konferenciji za medije najavio trener Bijelih Ivan Leko

Hajdukov strateg na put u Grčku poveo je ukupno 23 igrača koji će konkurirati za današnji susret. Bijeli su u Solun stigli u srijedu popodne te su posljednji službeni trening odradili jučer u 19 sati na glavnom travnjaku Toumba stadiona. 

Imali su igrači Hajduka utakmici bolje prilike, dvije vratnice i još barem dvije situacije koje su mogle završiti pogotkom, međutim Bijeli su u Grčku ipak stigli bez rezultatske prednosti. 

Između ove dvije utakmice Hajduk je odigrao i susret 4. kola SuperSport HNL u kojoj je s uvjerljivih 3:0 pobijedio Slaven Belupo i zadržao stopostotan učinak na startu nove prvenstvene sezone. 

PAOK se nastavio pripremati kroz treninge nakon prve utakmice na Poljudu budući da prvenstvo u Grčkoj počinje tek sljedećeg vikenda. 

Sudačka četvorka za ovu utakmicu stiže iz Njemačke. Glavni sudac je Sascha Stegemann, pomagat će mu Dominik Schaal i Christof Günsch, a četvrti sudac je Robert Schröder

Današnji susret možete ponovno gledati na klupskoj video platformi Hajduk Digital TV, kao i na Hrvatskoj radioteleviziji.

17/8/2023 - 07:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr