Mobile menu
Uzvrat u Grčkoj: Hajduk u četvrtak igra protiv PAOK-a na stadionu Toumba

Uzvrat u Grčkoj: Hajduk u četvrtak igra protiv PAOK-a na stadionu Toumba

 
15/8/2023 - 13:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "PAOK - Hajduk 3:0 (Solun, 17/8/2023)"

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 20.30 sati po lokalnom vremenu (19.30 sati po hrvatskom) na stadionu Toumba u Solunu igraju uzvratnu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu s grčkim PAOK-om. 

Prvi susret odigran je prošlog četvrtka na do kraja ispunjenom Poljudu te je završio rezultatom 0:0. Imali su Bijeli u toj utakmici bolje prilike, dvije vratnice i još barem dvije situacije koje su mogle završiti pogotkom, međutim Hajduk u Grčku ipak putuje bez rezultatske prednosti. 

Momčad Ivana Leke prema Solunu će poletjeti u srijedu ujutro, a u popodnevnim satima će na Toumba stadionu odraditi službeni trening uoči uzvratnog dvoboja. 

Između ove dvije utakmice Hajduk je odigrao i susret 4. kola SuperSport HNL u kojoj je s uvjerljivih 3:0 pobijedio Slaven Belupo i zadržao stopostotan učinak na startu nove prvenstvene sezone. 

PAOK se nastavio pripremati kroz treninge nakon prve utakmice na Poljudu budući da prvenstvo u Grčkoj počinje tek sljedećeg vikenda. Dodajmo da trener grčke momčadi Razvan Lucescu ni u uzvratnom susretu neće moći računati na brazilskog veznjaka Douglasa Augusta koji je u međuvremenu transferiran u Nantes.

15/8/2023 - 13:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr