Mobile menu
Uzvrat u Bukureštu: Bijeli večeras od 20:30 sati u lovu na Play-off Europske lige

Uzvrat u Bukureštu: Bijeli večeras od 20:30 sati u lovu na Play-off Europske lige

 
16/8/2018 - 08:22 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "FCSB - Hajduk 2:1 (Bukurešt, 16/8/2018)"

- Vjerujem da ćemo s jasnim taktičkim planom biti pravi i ostvariti prolazak u sljedeću rundu. - poruka je trenera Hajduka Željka Kopića uoči uzvratnog dvoboja 3. pretkola Europske lige u kojem hajdukovci večeras od 20:30 sati (21:30 po lokalnom vremenu) protiv rumunjske momčadi FCSB na stadionu Arena Nationala traže prolazak u Play-off Europske lige. U prvom ogledu odigranom u sjajnoj atmosferi na Poljudu rezultat je bio 0:0.

Odradili su hajdukovci u srijedu navečer i službeni trening na stadionu Arena Nationala kapaciteta preko 55.000 gledatelja, a na kojem se večeras očekuje oko njih 25.000. Imat će Bijeli i brojnu podršku svojih navijača na stadionu u Bukureštu, a vjerujemo da će uz njihov vjetar u leđa ostvariti plasman u iduću rundu natjecanja Europske lige. Više o ulaznicama za navijače Hajduka pogledajte OVDJE.

Motivacije među igračima ne nedostaje, protivnik je detaljno analiziran u stručnom stožeru Bijelih koji je svoju momčad pripremio na sve prednosti i nedostatke današnjeg protivnika. Hajdukovci su optimistični i učinit će sve za ostvarenje cilja.

Pravdu u uzvratnom ogledu će dijelit će sudačka četvortka iz Španjolske. Glavni sudac je Juan Martinze Munuera, a pomagat će mu Deigo Barbero Sevilla, César Manuel Noval Font i Mario Melero Lopez.

16/8/2018 - 08:22 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr