Mobile menu
Uvjerljive pobjede pionira i kadeta protiv Varaždina

Uvjerljive pobjede pionira i kadeta protiv Varaždina

 
16/11/2021 - 19:25 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Pobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv VaraždinaPobjede pionira i kadeta protiv Varaždina
Pobjede pionira i kadeta protiv Varaždina

PIONIRI: Hajduk – Varaždin 3:0 (2:0)
HNL – 13. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Jurica Matoš (Solin)
Strijelac: 1:0 Domazet (24 - 11 m), 2:0 Kuzmanić (33), 3:0 Čular (43 - 11 m)
Hajduk: Bosančić (od 45. Pažur), Pregelj, Milišić (od 49. Dobronić), Kralevski, Čular (od 59. Pedisić), Domazet (od 45. Mlačić), Kuzmanić (od 49. Pranić), Ivčević (od 49. Mušura), Ora (od 45. Brnada), Radman, Durdov.

Hajdukovi pioniri na Poljudu su pobijedili Varaždin s 3:0, u susretu 13. kola 1. HNL. Prvu priliku Bijeli su stvorili već u trećoj minuti. Nakon brze akcije, Marin Kuzmanić izbio je sam pred gostujućeg vratara, koji je odlično obranio njegov udarac s osam metara iskosa s lijeve strane. Momčad trenera Zlatka Jerkovića ostvarila je dominaciju i strpljivo gradila napade, a do prednosti je došla u 26. minuti nakon nepotrebnog prekršaja u šesnaestercu i dosuđenog jedanaesterca. Siguran strijelac s bijele točke bio je Nino Domazet. Devet minuta kasnije lijepo su kombinirali Ivano Ora i Marin Kuzmanić, čiji udarac iskosa je ispod gostujućeg vratara završio u mreži.

Utakmica je definitivno riješena nakon samo sedam minuta u drugome dijelu. Još jedan neoprezan i nepotreban start u šesnaestercu gostiju rezultirao je najstrožom kaznom za Hajduk, a ovog puta strijelac s 11 metara bio je Roko Čular. Poslao je loptu u desni kut, a iako je pročitao njegovu namjeru, vratar Varaždina Teo Novak bio je prekratak. Rezultat se do kraja nije mijenjao, iako su Bijeli imali dvije velike šanse, oba puta u prilici je bio Duje Pranić. U 51. minuti lijepo ga je proigrao David Brnada, ali je njegov udarac sa sedam metara Novak odlično obranio. Četiri minute kasnije, Hajdukov napadač izbjegao je zaleđe i pobjegao svojim čuvarima, ali je potom desnom nogom šutirao pored vrata.


KADETI: Hajduk – Varaždin 5:0 (3:0)
HNL – 13. kolo
Stadion: Poljud
Sutkinja: Jelena Pejković (Split)
Strijelci: 1:0 Duić (5), 2:0 Lončar (9), 3:0 Duić (45), 4:0 Duić (54), 5:0 Brajković (75)
Hajduk: Buljan, Hrgović (od 46. Davidović), Begonja, Vušković, Arković (od 57. Skelin), Krstanović (od 70. Reić), Ivković, Katić, Duić (od 70. Kavelj), Kapulica (od 70. Brajković), Lončar (od 57. Božić).

Utakmica kadeta bila je jednosmjerna ulica od samog početka. Već nakon devet minuta na semaforu je svijetlilo 2:0. Nino Duić pokazao je u petoj minuti golgeterski instinkt, spretno je reagirao na jednu loptu u šesnaestercu gostiju i u padu je nogom od prečke poslao u mrežu.  Četiri minute kasnije i Lovre Lončar odlično reagira na sedam metara od gola, smireno prima loptu i šalje je u mrežu. Potom Duić u 16. i 19. minuti prijeti gostima iz opasnih pozicija. U prvoj situaciji udarac završava u bloku, a drugi pokušaj brani gostujući vratar Domagoj Mamić. Najava trećeg gola Bijelih bio je odličan pokušaj Luke Kapulice s više od 20 metara, koji je završio na prečki. 

U posljednjoj minuti prvog dijela Duić postiže svoj drugi pogodak, a onda u 51. i treći. Snažnim volej udarcem sa sedam metara završio je lijepu akciju i ubačaj s lijeve strane. Konačnih 5:0 za momčad trenera Luke Vučka postavio je Roko Brajković, samo pet minuta nakon što je zamijenio Kapulicu. Mladi napadač koji se uspješno vratio nakon ozljede primio je loptu u šesnaestercu, driblingom se oslobodio čuvara i lijevom nogom pogodio suprotni kut. 

16/11/2021 - 19:25 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr