Mobile menu
Uvjerljive pobjede pionira i kadeta protiv Cibalije

Uvjerljive pobjede pionira i kadeta protiv Cibalije

 
6/9/2020 - 14:44 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred!
Pioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - Cibalia
Pioniri i kadeti: Hajduk - Cibalia

Pioniri: Hajduk - Cibalia 4:0 (2:0)
Utakmica 4. kola Prve HNL
Igralište: Vranjic
Bez gledatelja
Sudac: Ante Jurić (Split)

Strijelci: 1:0 Ivković (10 – 11 m), 2:0 Lončar (33), 3:0 Lončar (51), 4:0 Lončar (68 – 11 m)

Hajduk: Šiško, Hodak (od 59. Letunić), Kanaet (od 36. Skelin), Carević (od 50. Krstanović), Vušković (od 36. Orlić), Ivković, Žeravica, Reić, Žunić (od 36. Žeravica), Lončar, Kuzmanić, Bašić (od 50. Butić).

Hajdukovi pioniri s uvjerljivih 4:0 su pobijedili Cibaliju u susretu 4. kola 1. HNL. Utakmica je odigrana u Vranjicu, a pobjedom su igrači trenera Marka Sičića zadržali stopostotni učinak.

Po dva pogotka postignuta su u svakom poluvremenu, a hat trick je ostvario mladi hajdukovac Lovre Lončar. Njegova su posljednja tri pogotka, dok je utakmicu otvorio sigurnim izvođenjem najstrože kazne Mate Ivković u 10. minuti.

 

Kadeti: Hajduk - Cibalia 5:1 (3:0)
Utakmica 4. kola Prve HNL
Igralište: Vranjic
Bez gledatelja
Sudac: Ante Terzić (Split)

Strijelci: 1:0 Prpić (29), 2:0 Nazor (32), 3:0 Capan (39), 4:0 Obadić (52), 4:1 Andričević (73), 5:1 Hrgović (75)

Hajduk: Travnikar, Prpić (od 60. Goreta), Zubanović, Klarić-Kukuz (od 54. Pralija), Hrgović, Brajković, Nazor (od 54. Sekulić), Capan (od 46. Radonić), Petrović (od 54. Baturina), Vrcić, Obadić (od 54. Antunović).

Kadeti Bijelih domaću utakmicu protiv Cibalije riješili su u prvom dijelu. Igrači trenera Mislava Karoglana u razdoblju od 29. do 39. minute postigli su tri pogotka, a strijelci su bili Dominik Prpić, Krešimir Nazor i Marko Capan.

Pobjedu su u nastavku potvrdili Nikola Obadić i Šimun Hrgović, dok je počasni pogodak za goste postigao Luka Andričević, kojeg je trener Mladen Bartolović u drugom dijelu uveo umjesto Gabrijela Dretvića


6/9/2020 - 14:44 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr