Mobile menu
Uvjerljive pobjede pionira i kadeta nad Interom

Uvjerljive pobjede pionira i kadeta nad Interom

 
2/12/2018 - 17:19 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Pioniri: Hajduk – Inter  4:0 (1:0)
Utakmica 14. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Gledatelja: 100
Sutkinja: Vesna Budimir (Podstrana) 
Strijelci: 1:0 Petrović (35), 2:0 Nazor (42), 3:0 Pućo (50), 4:0 Vrcić (70)
Hajduk: Mišević, Ðolonga, Prpić, Zubanović (od 53. Gudelj), Botica (od 48. Goreta), Klarić-Kukuz (od 60. Kukoč), Petrović (od 53. Jelić), Nazor, Škorlić (od 36. Pućo), Brkljača (od 48. Radonić), Vrcić.

Hajdukovi pioniri dobro su ušli u utakmicu i već u prvih šest minuta stvorili dvije prilike. U trećoj minuti Marko Brkljača je lijepo uposlio Mislava Petrovića, ali je njegov udarac od bloka otišao u korner. U šestoj minuti Rino Škorlić odlično proigrava Jeru Vrcića, ali njegov udarac s 11 metara odlično brani Leon Musović. Igrači trenera Jure Srzića do vodstva su došli u posljednjoj minuti prvog poluvremena. Najprije je vratar Musović odlično obranio udarac Petrovića iz blizine, a u nastavku akcije je gostujuća obrana previše oklijevala kod jedne visoke lopte u šesnaestercu, najspretniji je bio Petrović i s desetak metara zatresao protivničku mrežu. U 42. minuti Hajduk je udvostručio vodstvo, Vrcić je gurnuo loptu između protivničkih stopera, a Krešimir Nazor pravovremeno utrčao i s desetak metara plasirao loptu u mrežu. Strijelac trećeg pogotka Bijelih u 50. minuti bio je Leo Pućo, nakon ubačaja Nike Đolonge. Konačan rezultat postavio je Vrcić u 70. minuti, odmjeren udarac s ruba kaznenog udarca završio je u desnom kutu.

___

Kadeti: Hajduk – Inter  4:0 (2:0)
Utakmica 14. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Gledatelja: 100
Sudac: Toni Bešker (Solin) 
Strijelci: 1:0 Biuk (11), 2:0 Katuša (19), 3:0 Petrović (74), 4:0 Petrović (79)
Hajduk: Silić, Unušić, Telebar, Buljan, Škaričić, Galić, Botica (od 75. Mamić), Biuk (od 70. Petrović), Miljanić (od 60. Ljubičić), Ćubelić, Katuša (od 70. Domančić).

Susret kadeta također je bez većih uzbuđenja pripao Hajduku, a i konačni rezultat bio je identičan. Momčad trenera Igora Tolića  dominirala je od početka susreta i do poluvremena ostvarila zasluženu prednost od 2:0. Oba pogotka bila su plod lijepih akcija s brzim i preciznim odigravanjima. U 15. minuti lopta je s desne strane s tri brza pasa stigla na lijevu stranu šesnaesterca do Stipe Biuka koji prizemnim udarcem s 12 metara pogađa suprotni kut. Šest minuta kasnije Bijeli stižu do povećanja vodstva. Bruno Unušić je odlično odigrao dugu loptu za Biuka, ovaj ubacuje u sredinu, a David Katuša s 10 metara šalje loptu u mrežu. U 27. minuti vidjeli smo sličnu akciju, ali s desne strane. Ivan Čubelić ubacio je točnu loptu u dubinu, Miljanić je lijepo ubacio, a snažni volej udarac Katuše s 10 metara završio je u bloku. Posljednju opasnost u prvom poluvremenu kreirao je danas vrlo agilni Unušić po lijevoj strani. Lijepo je došao s loptom do korner linije i ubacio u sredinu, ali obrana Intera u posljednji trenutak je izbila loptu ispred natrčalog Katuše. Bijeli su u nastavku potvrdlli pobjedu zahvaljujući raspoloženom Leonardu Petroviću koji je u 70. minuti zamijenio Biuka i u samo devet minuta dva puta zatresao mrežu gostujućeg vratara Davida Mužine.

2/12/2018 - 17:19 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr