Mobile menu
Uvjerljiva pobjeda pionira u Sesvetama, kadeti odigrali bez golova

Uvjerljiva pobjeda pionira u Sesvetama, kadeti odigrali bez golova

 
3/4/2022 - 13:07 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

PIONIRI: Sesvete - Hajduk  0:4  (0:1)
HNL – 21. kolo
Igralište: Sesvete
Sudac: Antonio Krizmanić (Zagreb)
Strijelci: 0:1 Ora (1), 0:2 Šupić (49), 0:3 Šupić (56), 0:4 Bistre (57)
Hajduk: Bosančić, Dobronić (od 36. Pregelj), Milišić, Kralevski, Vušković, Čular, Vojvodić (od 46. Pedisić), Brnada (od 42. Bistre), Šupić (od 58. Ivanišević Dvornik), Radman (od 46. Durdov), Ora.

Hajdukovi pioniri nakon plasmana u polufinale Kupa, kraj tjedna su zasladili uvjerljivom pobjedom na gostovanju u Sesvetama.

Momčad trenera Zlatka Jerkovića odlično je ušla u utakmicu i već u prvoj minuti došla u vodstvo. Luka Vušković dugom dijagonalom pronašao je Ivana Oru koji je vješto prebacio domaćeg vratara Adriana Pudića.

Odličan je bio i početak drugog poluvremena u kojem je Roko Šupić golovima u 49. i 56. minuti na asistencije Bruna Durdova i Ivana Pedisića riješio sve dvojbe o pobjedniku ovog susreta. Samo minutu kasnije mogao je Šupić u situaciji tri na tri doći i do hat-tricka, ali je nesebično poslužio Davora Bistru koji je postavio konačnih 0:4.

-

KADETI: Sesvete - Hajduk  0:0  
HNL – 21. kolo
Igralište: Sesvete
Sudac: Matej Horvat (Zagreb)
Hajduk: Fesyuk, Katić, Krstanović (od 64. Hrgović), Šimić, Pavić, Kavelj (od 46. Šemiga), Božić (od 75. Antunović), Reić (od 46. Bobanović), Jurak, Duić (od 46. Lončar), Prusina.

U utakmici kadeta nije bilo pogodaka. Obje momčadi prikazale su tvrdu i discipliniranu igru. Nije bilo većih prigoda do 70. minute, a onda je Hajduk u periodu do 80. minute nekoliko puta ozbiljno zaprijetio. 

Dobre prilike imali su Niko Pavić i Vito Šimić, dok je Karlo Antunović u 80. minuti iz teške pozicije pogodio prečku. Odličnu priliku za pobjedu Sesvete su imale u 78. minuti. Sve je uradio Bruno Knežević, nakon njegovih driblinga i dobrog ubačaja, udarac Karla Hercega iz blizine odlično je obranio Davyd Fesyuk


3/4/2022 - 13:07 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr