Mobile menu
Uvjerljiva pobjeda pionira i remi kadeta u Koprivnici

Uvjerljiva pobjeda pionira i remi kadeta u Koprivnici

 
26/8/2020 - 12:48 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Pioniri: Slaven Belupo - Hajduk 0:3 (0:1)
Utakmica 1. kola Prve HNL
Igralište: Gradski stadion "Ivan Kušek Apaš"
Bez gledatelja
Sudac: Lučano Blašković (Koprivnica)

Strijelci: 0:1 Kuzmanić (8.) 0:2 Žunić (49.), 0:3 Žeravica (53.)

Hajduk: Bezeljak, Hodak, Skelin (od 49. Carević), Orlić (od 54. Kanaet), Vušković, Ivković, Žeravica (od 58. Pfeifer), Reić (od 58. Letunić), Žunić, Lončar, Kuzmanić (od 58. Crnjak).

Hajdukovi pioniri pobjedom u Koprivnici protiv Slaven Belupa su startali u novu sezonu Prve HNL. 

Momčad trenera Marka Sičića dominirala je tijekom cijele utakmice, a do vodstva je došla već u osmoj minuti. Nakon lijepe akcije po desnoj strani i suradnje s Lukom Hodakom, Marino Kuzmanić je pogodio bliži kut protivničkog gola.

U drugom poluvremenu Bijeli su dovršili posao u razmaku od samo pet minuta. Najprije je u 49. minuti spretno reagirao Toma Žunić i u mrežu pospremio vratarev odbijanac nakon udarca s lijeve strane.

U 53. minuti konačan rezultat postavio je Marino Žeravica. Nakon lijepe akcije Hajduka on se našao na 12 metara iskosa od domaćeg gola i potom odmjerenim udarcem prebacio domaćeg vratara Mihaela Leticu.

Kadeti: Slaven Belupo - Hajduk 1:1 (0:1)
Utakmica 1. kola Prve HNL
Igralište: Gradski stadion "Ivan Kušek Apaš"
Bez gledatelja
Sudac: Marko Dergez (Đurđevac)

Strijelci: 0:1 Brajković (39.) 1:1 Zvonarek (48.)

Hajduk: Mišević, Jurić-Petrašilo (od 65. Radonić), Prpić, Zubanović, Klarić Kukuz (od 68. Sekulić), Brajković, Hrgović, Vrcić (od 57. Nazor), Capan, Obadić, Petrović.

Kadeti su u Koprivnici osvojili jedan bod. Momčad trenera Mislava Karoglana povela je u 39. minuti nakon uspješne solo akcije Roka Brajkovića, a rezultatsku ravnotežu vratio je devet minuta kasnije Lovro Zvonarek

U drugom poluvremenu Bijeli su imali terensku inicijativu i pokušavali su probiti zgusnutu domaću obranu, ali bez rezultata. Najbliže golu bili su sredinom drugog dijela strijelac Brajković i Nikola Obadić, ali su obojica bili za malo neprecizni.

26/8/2020 - 12:48 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr