Mobile menu
Uvjerljiva pobjeda juniora protiv Zagreba

Uvjerljiva pobjeda juniora protiv Zagreba

 
24/2/2019 - 16:24 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Juniori: Hajduk – Zagreb 4:0 (1:0)
1. HNL – 15. kolo
Igralište: Poljud
Gledatelja: 100
Sutkinja: Vesna Budimir (Podstrana) 

Strijelci: 1:0 Tolaj (10), 2:0 Brnić (53), 3:0 Giljanović (76), 4:0 Lauš (78)

Hajduk: Sentić, Iličić, Radić, Vujčić, Kćira, Kosić (od 78. Buble), Jenjić (od 46. Jurica), Martinović (od 46. Giljanović), Čuić (od 67. Lauš), Tolaj, Brnić (od 78. Nikl).

Hajdukovi juniori pobijedili su Zagreb s 4:0 i vratili se na vodeću poziciju na ljestvici uz utakmicu više.  Bijeli su poveli u 10. minuti, lijepo je s lijeve strane ubacio Ivan Brnić, a udarac Blearta Tolaja obranio je gostujući vratar Ivan Ševerdija. Tolaj je ipak bio najspretniji u šesnaestercu gostiju i glavom je odbijenu loptu ubacio u mrežu. Stvorili su do poluvremena igrači trenera Igora Tolića još tri dobre prilike ali je obrana gostiju dva puta uspjela zaustaviti Tolaja, dok je Brnićev udarac nakon lijepih proigravanja Bruna Jenjića i Marija Čuića obranio vratar gostiju.

Hajduk je i u drugom poluvremenu imao inicijativu, ali su mreže mirovale do 53. minute. Tada je Brnić odigrao dupli pas s Jenjićem i s 14 metara lijepo naciljao donji lijevi kut vratara Ševerdije. Dvadesetak minuta kasnije Brnić je još jednom asistent. Nakon kratkog dodavanja iz kornera Brnić je nabacio na drugu stativu, najviši u skoku bio je Ivan Giljnović i glavom postigao treći pogodak.

Jedinu priliku gosti su stvorili u 71. minuti, Luka Tramontana prihvatio je jednu dubinsku loptu došao sam pred vratara Bijelih Karla Sentića i šutirao pored lijeve vratnice. Konačan rezultat utakmice postavio je u 78. minuti lijepim udarcem s 15 metara Tino Blaž Lauš.

24/2/2019 - 16:24 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr