Mobile menu
Uvik u srcu: Hajduk zahvaljuje svojim vjernim pretplatnicima!

Uvik u srcu: Hajduk zahvaljuje svojim vjernim pretplatnicima!

 
26/5/2020 - 16:06 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

HNK Hajduk se želi na poseban način zahvaliti svojim vjernim pretplatnicima za natjecateljsku sezonu 2019/20. S obzirom na to da prema odluci nadležnih tijela naši pretplatnici do kraja sezone neće biti u mogućnosti konzumirati svoje pravo praćenja utakmica na Poljudu, Klub je osmislio projekt ''Uvik u srcu'' čiji je cilj okupiti sve korisnike sezonske pretplate na jednom mjestu kako bi im iskazali ljubav i poštovanje u trenucima kada momčad ne može igrati pred svojim navijačima. 

Uz to, Hajduk je u znak zahvale svojim vjernim pretplatnicima osigurao i jedinstveni popust od 20 posto na cjelokupni asortiman proizvoda u svim fan shopovima (Poljud i Grad) te putem web shopa, a kojeg mogu iskoristiti do završetka aktualne sezone. 

Sva imena pretplatnika za ovu sezonu bit će upisana u tisuće srca koje će krasiti Istok poljudskog stadiona, a sve s ciljem kako bi barem figurativno nadomjestili njihov izostanak, podršku i huk koji dolazi sa svih tribina Poljuda. 

Svi oni pretplatnici koji zbog zaštite privatnosti i osobnih podataka ne žele da se njihovo ime pojavi među brojnim crveno-plavim srcima mogu poslati svoje ime i prezime na mail zastita.podataka@hajduk.hr zaključno s petkom 29. svibnja u 12 sati. Naime, upravo taj dan svako srce pretplatnika će dobiti mjesto ''pod suncem'' Istoka koje će spremno čekati prvi sučev zvižduk protiv zaprešićkog Intera, prvog protivnika Bijelih u nastavku sezone.

#uvikusrcu

26/5/2020 - 16:06 sati
Klub
Foto: hajduk.hr