Mobile menu
Uvijek sa svojom zajednicom: Bilo srce i Zrno soli daruju institucije i udruge grada Splita

Uvijek sa svojom zajednicom: Bilo srce i Zrno soli daruju institucije i udruge grada Splita

 
13/2/2021 - 14:38 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Bilo srce!"

Ove godine Hajduk slavi jubilarni 110. rođendan. Rođendanska proslava ovog velikog jubileja obilježena je humanitarnim akcijama provedenim putem udruge Bilo srce i suradnika.

I dok se na Poljudu odvijala svečanost otvaranja spomenika legendarnom kapetanu Frani Matošiću, vrijedni članovi Bilog srca dostavljaju 110 prigodnih paketa obiteljima s potresom pogođenog područja.

Iako je Hajduk klub koji je od svog rođenja prerastao sam grad Split i ima navijače diljem svijeta, ipak je posebna pažnja ukazana i onima među nama koji kroz institucije i udruge skrbe o sugrađanima i svima koji se zateknu u Splitu, a imaju potrebu ili problem koji treba riješiti.  

Od 110. rođendana Hajduka pa do 10. rođendana restorana Zrno Soli (25. veljače), organizirat će se prigodni rođendanski susreti i darivanje koje započinje prigodnim posjetom našim susjedima iz župe sv. Ante na Poljudu. U desetak dana posjetit će se i vrijedne zaposlenike udruge Anđeli, splitsko Prihvatilište za beskućnike, djelatnike COVID odjela na Križinama kao i još neke važne gradske institucije, a za kraj akcije spremno je i iznenađenje koje nas vraća 110 godina u prošlost. O čemu se radi nećemo još otkriti.

Svim navijačima Hajduka želimo sretan 110. rođendan uz poruku da je Hajduk oduvijek Klub tijesno povezan sa svojom zajednicom i navijačima te će takav i ostati!

13/2/2021 - 14:38 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr