Mobile menu
Utakmica 1/16 Hrvatskog kupa: Hajduk danas od 17 sati gostuje u Biogradu

Utakmica 1/16 Hrvatskog kupa: Hajduk danas od 17 sati gostuje u Biogradu

 
21/9/2021 - 06:22 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Primorac (B) - Hajduk 1:2 (Biograd na Moru, 21/9/2021)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 17 sati gostuju kod HNK Primorac Biograd na Moru u okviru 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

- Imali smo devet dana za pripremiti se. Znamo da u kupu moraš pobijediti ovakve utakmice kako bi došao do trofeja. Moramo biti maksimalno fokusirani bez obzira na protivnika. Imamo vrlo dobru situaciju u momčadi. Igrači koji su bili ozlijeđeni se polagano vraćaju. Dvojice igrača sigurno nema. To su Posavec i Eduok - kazao je trener Bijelih Jens Gustafsson u najavi današnjeg susreta. 

Suparnik Bijelima je momčad koja se natječe u 3. HNL Jug te je u dosadašnjih pet odigranih utakmica osvojila sedam bodova. Posljednji susret Primorac Biograd na Moru odigrao je u petak, a u njemu su preokretnom došli do 3:2 pobjede protiv Zagore iz Unešića. 

Posljednju utakmicu Hajduk je odigrao 12. rujna kada je u gostima svladao Istru 1961 rezultatom 3:1. Susret 9. kola HT Prve lige, najveći derbi hrvatskog nogometa, odgođen je na zahtjev GNK Dinamo. 

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Ivan Mihalj iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Domagoj Kurtović iz Osijeka. 

21/9/2021 - 06:22 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr