Mobile menu
Uspješno započeo ''Hajduk junior kamp'' u Makarskoj

Uspješno započeo ''Hajduk junior kamp'' u Makarskoj

 
25/3/2013 - 09:26 sati
Akademija

foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Uspješno je započeo peti po redu "Hajduk junior kamp" u Makarskoj, koji će trajati do utorka i u okviru kojeg oko 190 polaznika rođenih između 1998. i 2006. godine treniraju dva puta dnevno pod vodstvom trenera Hajdukove omladinske škole.

Voditelji kampa Vik Lalić i Krešimir Režić istaknuli su odličnu suradnju s klubovima Makarske rivijere bez čije bi podrške bilo vrlo teško organizirati cijeli događaj, a to su nogometni klubovi Jadran Tučepi, Zmaj Makarska, Urania Baška Voda i MNK Novo vrijeme Apfel Makarska.

Osim treninga polaznici "Hajduk junior kampa" imaju priliku kroz filmove, kvizove i predavanja učiti o povijesti Hajduka, pravilima nogometne igre, razgovarati sa sadašnjim i bivšim igračima Hajduka, a u utorak, nakon završne utakmice, u Hotelu Biokovo održat će se podjela diploma, uz prigodnu zakusku za male nogometaše i njihove roditelje.

Pored klubova s područja Makarske rivijere održavanju kampa značajno su pridonijeli i tvrtke sponzori Apfel Makarska i Galeb d.d. Omiš, a provedbi programa kampa svoju podršku osim grada Makarske dali su i Denis Kosor, Jurica Gizdić, Ivo Bego, Edi Šunjić, Petar Gabrilo, Rade Pavlić, Slobodan Carević, Miljenko Ševelj te Goran Kesar.

Više na FB "Hajduk junior kampa" - kliknite OVDJE!

 

25/3/2013 - 09:26 sati
Akademija