Mobile menu
Uspješno zaključene šesnaestodnevne pripreme u Turskoj!

Uspješno zaključene šesnaestodnevne pripreme u Turskoj!

 
31/1/2018 - 08:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."

Igrači Željka Kopića uspješno su zaključili šesnaestodnevne zimske pripreme u turskom Beleku. Bijeli su u Turskoj odradili niz zahtjevnih treninga te odigrali tri pripremne utakmice uz ostvaren stopostotni učinak.

U prvom pripremnom dvoboju slavili su protiv švicarskog Zuricha rezultatom 4:1, dok su u drugom ogledu s 1:0 svladali drugoplasiranu momčad poljske lige Lech Poznan. Posljednji test uoči povratka u Split Bijeli su imali protiv slovačke momčadi Trenčina, a rezultat je bio 4:2 u korist hajdukovaca. 

Postigli su Bijeli ukupno devet pogodaka u tri odigrana susreta, a primili tri. Posebno raspoloženi bio je napadački dio momčadi, po dva zgoditka dali su Hugo Almeida, Ahmed Said Said i novopridošlo pojačanje Adam Gyurcso, a po jedan su dodali Borja Lopez, kapetan Zoran Nižić te Hamza Barry. Tri asistencije u sva tri ogleda upisao je Toma Bašić.

Centaršut mu je fantastičan, a to je dokazao na sve tri utakmice na pripremama - rekao je Said. 

Momčadi su se tijekom turskog dijela priprema priključili krilni igrač Gyurcso, lijevi bek Steliano Filip, a nakon dvije godine u bijeli dres se vratio Mijo Caktaš.

Iza hajdukovaca je više od tri tjedna odrađenih priprema, središnji dio priprema radilo se u Beleku, a trener Kopić pohvalio je igrače za odrađeno u cijelom dosadašnjem pripremnom razdoblju. Prostora za napredak ima kako u fizičkom tako u taktičkom smislu. Hajdukov strateg zajedno sa svojim stožerom intenzivno radi na poboljšanju rada i podizanju kvalitete izvedbe svakog pojedinca pazeći na svaki detalj za vrijeme trenažnog procesa. Razina rada, treninga te momčadske discipline tijekom svih ovih priprema biia je na vrlo visokoj razini. 

Bijeli se danas u večernjim satima vraćaju u Splitu, a već u petak i subotu (2. i 3. veljače) sudjeluju na Memorijalnom turniru Andrija Anković u Gabeli gdje će odigrati dvije posljednje provjere uoči nastavka sezone koja započinje 11. veljače. Kopićevi igrači u prvom kolu proljetnog dijela HT Prve lige gostuju u Vinkovcima kod momčadi Cibalije.

31/1/2018 - 08:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr