Mobile menu
Uspješno zaključen drugi tjedan zimskih priprema!

Uspješno zaključen drugi tjedan zimskih priprema!

 
21/1/2018 - 19:31 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."

Nogometaši Hajduka zaključili su drugi tjedan zimskih priprema za nastavak sezone. U proteklih 14 dana odradili su hajdukovci niz intenzivnih treninga i odigrali dvije prijateljske utakmice, a slavili su u obje (Varteks 5:0 te Zurich 4:1). Trener Bijelih danas je igračima dao slobodan dan, a od sutra se ponovno kreće s ritmom od dva treninga dnevno.

U idućem tjednu odigrat će hajdukovci i dvije prijateljske utakmice, a protivnici su Lech Poznan i Trenčin (26. i 27. siječnja). Upravo je trener poljske momčadi, hrvatski stručnjak Nenad Bjelica jučer bio na tribinama IC Santai zapisujući sve podatke o svom idućem protivniku na pripremama u Turskoj.

Sve planirane aktivnosti su više nego dobro odrađene, većina igrača je radila prema zacrtanom planu i programu trenera Željka Kopića i njegovog stožera. Dobrog raspoloženja u momčadi ne nedostaje, ozljede su praktički svedene na minimum zahvaljujući iznimnom trudu liječničke i fizioterapijske službe.

Do prve službene utakmice ostao je točno 21 dan, a u prvom susretu proljetnog dijela sezone Bijeli gostuju u Vinkovcima kod Cibalije (15 sati).

21/1/2018 - 19:31 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr